به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، به دلیل نگرانی از کند شدن روند ترمیم اقتصاد جهانی در سایه رشد مجدد موارد ابتلا به کرونا قیمت نفت روز جمعه حدود ۲ درصد کاهش داشت و سبب محدود شدن رقم رشد هفتگی شد.
افزایش موارد ابتلا به کرونا همچنان اصلی ترین عامل در زمینه چشم انداز تقاضا برای سوخت به شمار می رود. موارد ابتلا به کرونا در تعدادی از ایالت های آمریکا همچنان رو به افزایش است. در هند نیز اخیرا تعداد موارد ابتلا شاهد جهش روزانه بی سابقه ای بوده است. بیش از ۷۰۰ هزار نفر در سراسر جهان در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات روز جمعه با ۶۹ سنت معادل ۱.۵۳ درصد کاهش به ۴۴ دلار و ۴۰ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز با ۷۳ سنت معادل ۱.۷۴ درصد کاهش به ۴۱ دلار و ۲۲ سنت رسید.
در هفته اخیر نفت برنت ۲.۵ درصد و نفت خام آمریکا ۲.۴ درصد رشد را تجربه کردند.
در حالی که مذکرات بین قانون گذاران امریکایی بر سر یک بسته جدید محرک مالی متوقف شده است، دونالد ترامپ تهدید کرده که نمایندگان کاخ سفید را از این مذاکرات بیرون بکشد و در عوض برای تامین نیازهای اقتصادی اقدام به صدور دستورات اجرایی کند.
گری کانینگهام مدیر بخش تحقیقات بازار در موسسه تردیشن انرژی گفت: «به نظر می رسد که کنگره نمی تواند به طرحی برای دور بعدی اقدامات محرک اقتصادی دست یابد و این مسئله در حال ایجاد تردید در مورد روند ترمیم اقتصاد آمریکاست.»
عراق از اعضای اوپک متعهد شده که تولید نفت خود را در ماه اوت بیش از پیش کاهش دهد و این مسئله به تقویت قیمت ها کمک کرده است. عراق در طی ماه های گذشته تبعیت چندان بالایی از توافق کاهش تولید گروه اوپک پلاس نداشته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
نظر شما