راهنمایی‌های بهداشتی را در مورد دستگاه‌های خنک کننده آبی رعایت کنید تا از شیوع و انتقال کرونا در منازل و اماکن عمومی پیشگیری شود.

ایسنا به نقل از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوشت: با توجه به انتشار ویروس کووید ۱۹ از راه عطسه، سرفه و صحبت کردن، تهویه هوا یکی از ملزومات جلوگیری از انتقال ویروس است؛ زیرا تعداد پاتوژن ها و عوامل بیماری زا در فضاهای محصور می تواند به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

اگر برای خنک کردن دمای محیط از کولر آبی استفاده می کنید به نکات زیر توجه کنید:

- کولرهای آبی بهتر است در فضایی بیرون از ساختمان قرار داده شوند و در این صورت با توجه به اینکه تامین هوای آن کاملا از هوای بیرون صورت می‌گیرد تهویه مناسبی را می تواند تامین کند.

- تامین هوای تازه حتما از بیرون ساختمان باشد و هوای داخل مجدد وارد کولر آبی نشود.

- توصیه می شود دما بین ۲۴ تا ۳۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بین ۴۰ تا ۷۰ درصد حفظ شود.

- سیستم تهویه مکانیکی در آشپزخانه و سرویس های بهداشتی تعبیه شده و روشن باشد.

- در زمان استفاده از کولرهای آبی به خصوص در اماکن عمومی و در زمانی که تجمع افراد زیاد است، بهتر است کولر با حداکثر سرعت جهت تامین هوای تازه راه اندازی شود.

- در زمان استفاده از کولرهای آبی در اماکن عمومی حداقل یک ساعت پیش از شروع ساعت کاری، جهت بهبود رقیق سازی هوا پیش از حضور افراد روشن شده و حداقل یک ساعت بعد از اتمام ساعت کاری جهت اطمینان از پاکسازی هوا خاموش شود.

- برای برقراری جریان و عبور هوا و جایگزینی هوای تازه با هوای داخل ساختمان، چند دریچه یا پنجره باز گذاشته شود.

- بهتر است دریچه های کولر طوری تنظیم شود تا باد مستقیم به طرف افراد پرتاب نشود.

- در فضاهای عمومی که از این سیستم استفاده می شود توصیه این است که افراد حاضر از ماسک استفاده کنند.

- مصرف کنندگان این نوع کولر باید شرایط بهداشتی مناسبی را هنگام راه اندازی آنها در آغاز فصل رعایت کنند تا با کمترین ورود و پخش گرد و خاک به درون منزل مواجه شوند.

- هنگام استفاده از کولرهای آبی، تعویض سالانه پوشال و قرار نگرفتن در معرض باد مستقیم کولر از توصیه های مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***