فرمانده ستاد مبارزه با کرونای شهر تهران از ابتلای ۴۴۰۰ نفر از کارکنان بهداشت و درمان تهران به کووید 19 خبر داد.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونای شهر تهران به آمار ابتلای کادر درمان چهار دانشگاه علوم پزشکی‌ تهران،‌ ایران و شهید بهشتی و بقیه الله به بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: براساس آمار این دانشگاه‌ها، تاکنون ۴۴۰۰ نفر از پرسنل بهداشتی و درمانی دانشگاه‌ها در تهران به کرونا مبتلا شده‌اند و تنها امروز ۲۵۰ نفر از مجموعه دانشگاه تهران مرخصی استعلاجی گرفته‌اند.

به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، «علیرضا زالی» فرمانده ستاد مبارزه با کرونای شهر تهران در جلسه اضطراری ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: ۴۴.۷ درصد مردم برای حضور در محل کار  و ۲۵.۲ دهم درصد برای خرید از منزل خارج می‌شوند.

او تاکید کرد: سازوکاری برای حضور کارمندان در محل  کار و سازوکاری برای خرید مجازی در نظر گرفته شود، چرا که بخش زیادی از ترددها قابل مدیریت است.

زالی گفت:  ۶۲ درصد مردم تهران معتقد هستند که فاصله گذاری اجتماعی خیلی کم در مترو رعایت می‌شود.

او ادامه داد: از مردم سوال کردیم که فکر می‌کنید آیا گرما کرونا را ریشه‌کن می‌کند یا خیر، گفت: ۷۷.۹ درصد اعلام کردند فکر نمی‌کنیم گرما تاثیری در کاهش بیماری داشته باشد.

زالی درخصوص اینکه مردم اطلاعات خود در زمینه کرونا را از کدام منابع دریافت می‌کنند، گفت: مردم اطلاعات وسیع مورد نظر در حوزه کرونا را با حجم قابل توجهی از صدا و سیما و سپس از فضای مجازی به دست می آورند.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا شهر تهران با بیان اینکه میزان  افسردگی و یا اضطرابی که انتظار آن را داریم در بین مردم خیلی تند نیست، گفت: اما بالغ بر ۴۷.۵ درصد مردم اعلام کردند در حوزه درآمدی نگران هستند.

او با اشاره به روند مراجعه به مراکز در مانی تهران افزود: از ۸ تیر آمار مراجعه به مراکز درمانی در حال تغییر است و افراد مبتلا به کرونا و افراد بستری شده در مراکز درمانی در حال افزایش هستند و ترخیص افراد در حال تقلیل است.

زالی درخصوص آمار فوتی‌های شهر تهران به مراکز پرتراکم اشاره کرد و گفت: عمده فوتی‌های ناشی از کرونا در تهران در منطقه ۴، ۲، ۱۴ و ۱۵ قرار دارند، چرا که بالاترین تراکم جمعیت را در مناطق ۴ و ۲ داریم.

او با اشاره به مشکلاتی که باعث نگرانی ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران شده است گفت: هر آنچه که می‌تواند در افزایش اختیارات موسع ستادی استان تهران،‌ با توجه به پیچیدگی‌های شهر تهران در نظر بگیرد. چرا که در شرایط متفاوتی به سر می‌بریم و تهران گرانیگاه کشور است و مسئولین ستاد باید با فراق بال، آزادی عمل و چابکی بالاتری بتوانند مصوبات را اجرا کنند.

زالی با بیان اینکه مهمترین آسیب‌شناسی ما در طی مدت اخیر تعارض و نفی بسیاری از مصوبات استان تهران در عرصه ستاد ملی بوده است، گفت: این گلایه مشترک همه اعضای ستاد فرماندهی تهران است و خواهشمندم به ان توجه شود چرا که یک موضوع بسیار مهم و راهبردی برای تهران است.

او افزود: اگر قرار است مدیریت کرونا در تهران به دست ستاد مبارزه با کرونا کلانشهر تهران انجام شود،‌ حتما نیازمند اختیارات وسیع‌تری از قبل هستیم چرا که اختیارات فعلی مارا مبسوط‌الید نمی‌کند. به ویژه که تعارض حضور دستگاه‌های ملی و استانی را به شدت در روزهای اخیر حس کردیم.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا شهر تهران همچنین به شرایط پرسنل درمانی اشاره کرد و گفت: بیش از ۴ ماه است که پرسنل عرصه سلامت به صورت شبانه‌روزی در حال تلاش هستند،‌ متاسفانه اکنون تعداد زیادی از کادر درمان خسته شده‌اند و راند دوم بررسی‌های ما نشان می‌دهد، تعداد قابل توجهی از همکاران ما مجددا در معرض ابتلا قرار گرفته‌اند.

زالی به آمار ابتلای کادر درمان چهار دانشگاه علوم پزشکی‌ تهران،‌ ایران و شهید بهشتی و بقیه الله به بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: براساس آمار این دانشگاه‌ها، تاکنون ۴۴۰۰ نفر از پرسنل بهداشتی و درمانی دانشگاه‌ها در تهران به کرونا مبتلا شده‌اند و تنها امروز ۲۵۰  نفر از مجموعه دانشگاه تهران مرخصی استعلاجی گرفته‌اند.

فرمانده ستاد مبارزه با کرونا شهر تهران افزود: در آینده نزدیک در معرض خطر جدی کاهش نیروی انسانی مجرب خواهیم بود و بحث جایگزینی نیروی انسانی،‌ افزایش ظرفیت نیروی انسانی، جذب پرستار و نیروهای تخصیصی حوزه بهداشت به ویژه بهداشت محیط و حرفه‌ای،‌ افزایش ارتقا،‌ تغییر وضعیت پیمانی و رسمی و به ویژه استفاده بهینه از ظرفیت کسانی که در غالب قراردادهای معین به جمع کادر درمان پیوستند نیاز مبرم و جدی ما است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***