دانشمندان 32 کشور جهان در نامه سرگشاده‌ای اعلام کردند که ذرات معلق ویروس کرونا در هوا از طریق استنشاق به انسان منتقل می شوند.

به گزارش سلام نو، ۲۳۹ دانشمند در جهان در نامه سرگشاده ای به سازمان جهانی بهداشت خواستند که در توصیه‌های خود در زمینه انتقال ویروس کرونا تجدید نظر کند. به نظر این متخصصان ویروس کرونا می‌تواند از طریق ذرات معلق در هوا نیز انتقال یابد.

این متخصصان که از ۳۲ کشور جهان هستند در نامه سرگشاده‌ای  با ارائه شواهد و دلایلی نوشته‌اند که ذرات کوچک ویروس کرونا که در هوا معلق هستند، می‌توانند ناقل این ویروس و بیماری کووید۱۹ ناشی از ابتلا به آن باشند. سازمان جهانی بهداشت پیش از این انتقال ویروس کرونا را به طور عمده از طریق انسان به انسان و از راه قطرات کوچکی که با سرفه و عطسه از بینی و یا دهان فرد در هوا پخش میشوند، ممکن دانسته بود. در نامه سرگشاده دانشمندان جهان اکنون عنوان شده که ذرات کوچک ویروس معلق در هوا نیز می‌توانند باعث انتقال ویروس بشوند.

بر اساس نظر دانشمندان چه  توسط قطرات ناشی از سرفه، عطسه و یا آب دهان و چه توسط ذرات معلق متحرک در هوا، در هر صورت ویروس کرونا از طریق استنشاق هوا به انسان منتقل می‌شود.مسئولان سازمان جهانی بهداشت تا‌کنون شواهد و دلایل انتقال ویروس از طریق ذرات معلق متحرک در محیط را کافی ندانسته بودند.

دکتر بنتتا آلگرانزی، از مسئولات فنی سازمان جهانی بهداشت در زمینه پیشگیری و کنترل عفونت‌ها در این باره گفت: «ما تا به حال بارها اظهار داشته‌ایم و معتقدیم که انتقال از طریق هوا امکان پذیر است اما هنوز شواهد محکم و روشنی برای این منظور ارائه نشده است.»

بر اساس آنچه که در نامه سرگشاده دانشمندان آمده، ذرات ویروس کرونا در محیط‌های بسته می‌تواند باعث آلودگی افراد شود. به این دلیل به ویژه کادرهای درمانی باید از ماسک‌های ویژه N- ۹۵ برای جلوگیری از انتقال ویروس استفاده کنند.

نیویورک تایمز در ادامه به نقل از کارشناسان نوشته است که گردش هوا در

محیط‌های بسته برای جلوگیری از انتقال ویروس ضروری است. این امر به ویژه در  محل‌های کار، رستورانها و کافه‌ها، خانه‌های سالمندان و محیط‌های بسته دیگر توصیه شده است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***