پس از اجرای موفق طرح «با کتاب می شه» که در سال گذشته اجرایی شد، مرحله دوم این طرح با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین اقشار ضعیف جامعه برگزار خواهد شد، خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی سلام نو با توجه به همین مهم طبق روال دوشنبه های هر هفته به سراغ بررسی تازه های کتاب بازار نشر در سومین هفته تیرماه 1399 رفته است که در ادامه خواهیم خواند.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر : چند هفته ای می شود که مرحله دوم طرح «با کتاب می شه» پیرامون اهدای کتاب به مناطق روستایی کشور و در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین اقشار ضعیف جامعه عملی شده است، لازم به ذکر است که مرحله اول طرح «با کتاب می شه» در سال ۱۳۹۸ و با هدف جمع‌‎آوری کتاب‌های اهدایی مردم و سازمان‌ها، دستگاه‌ها و نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی اجرایی شد که با استقبال فراوانی نیز همراه بود.

در مرحله دوم طرح «با کتاب می شه» تعداد ۱۵۰ هزار جلد کتاب در حوزه‌ها و عناوین مختلف جمع آوری شد و پس از بررسی توسط کارشناسان و مسئولین متخصص، تعداد ۶۰ هزار جلد از این کتاب‌ها انتخاب و برای روستاهای یازده استان کشور ارسال خواهد شد.

این طرح با همکاری تعدادی از مراکز دولتی همچون معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد هماهنگی شهرها و روستاهای دوستدار کتاب، سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری، ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، نهاد کتابخانه‎های عمومی کشور، شهرداری تهران، موسسه مهر گیتی و انجمن حامی در شهر تهران انجام شد.

در تازه های بازار نشر طبق روال دوشنبه های هر هفته به بررسی کتاب هایی نظیر: «اسرار عمارت تابان» نوشته شیوا مقانلو از انتشارات نیماژ، «هیاهوی باران» نوشته محمدرضا حق دوست از انتشارات راشدین و «زیبا مثل ماگنولیا» نوشته جری سوتر با ترجمه نیلوفر آقاابراهیمی از انتشارات علم رفته ایم که در ادامه خواهید خواند.

بیشتر بخوانید :

ادامه طرح «هنر برای همه» تا پایان خرداد

گردش مالی 4 میلیاردی کتاب در سال گذشته

حمایت از فروشندگان کتاب در پویش «دوریم_و_دوستیم»

تمدید طرح «عبور از کرونا با کتاب» تا پایان تابستان

برگزاری کارگاههای مجازی رایگان توسط مرکز پژوهشی اسراء

1- «اسرار عمارت تابان»

نویسنده: شیوا مقانلو

مترجم : ---

انتشارات: نیماژ

توضیحات: رمان «اسرار عمارت تابان» نوشته شیوا مقانلو که به تازگی توسط انتشارات نیماژ در ۳۵۲ صفحه و با قیمت پشت جلد 59000 تومان در ‌بازار کتاب چاپ و منتشر شده است.

شیوا مقانلو نویسنده و مترجم مشهور در رمان معمایی و ماجرایی «اسرار عمارت تابان» مخاطبش را به سفری رازآلود می‌برد که در آن باز شدن هر گره، گره‌ جدید به‌دنبال دارد هیچ‌کس و هیچ‌چیز، آن‌چه می‌نماید نیست.

در خلاصه داستان این رمان آمده است: خانم دکتر تابان رودکی، باستان‌شناسی جدی و خوش‌نام است که به دعوت استاد قدیمیش، دکتر نادران و در کنار محقق جوانی به نام آیدین، عازم کاوشی محرمانه در قلعه بلقیس در خراسان شمالی می‌شود، این تیم کوچک در عمارتی اربابی و خلوت به نگهبانی پیرمردی لال و مرموز اقامت می‌کند و با رخ دادن حوادثی عجیب و خطرناک، پای قاچاقچیان و پلیس هم به این کاوش باز می‌شود و ناگهان تابان خود را در دل ماجرایی می‌بیند که یک سرش به قرن هفتم و شب حمله مغول به این منطقه می‌رسد و یک سرش به ماجرایی خان و رعیتی در نیم قرن پیش و ...

در بخشی از رمان «اسرار عمارت تابان» می‌خوانیم: «همیشه بار دومی که آدم‌ها چشم تو چشم می‌شن، هیچکدومشون دیگه آدم قبلی نیستن. جایگاه و تجربه و عقل و شیوه‌ی رفتار و نگاهشون به زندگی عوض شده.»

2- «هیاهوی باران»

نویسنده: محمدرضا حقدوست

انتشارات: راشدین

توضیحات: مجموعه شعر «هیاهوی باران» نوشته محمدرضا حقدوست که به تازگی توسط مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری پژوهشکده ادبیات اسراء در ۹۷ صفحه و با قیمت پشت جلد ۲۰ هزارتومان در ‌بازار کتاب چاپ و منتشر شده است.

مجموعه شعر «هیاهوی باران» که تلفیقی از ادبیات مدرن و کلاسیک است به بیان مفاهیم آیینی، عاشقانه، عارفانه و اجتماعی و همچنین مباحثی مربوط به خودشناسی و خداشناسی می‌پردازد.

این مجموعه شعر، در قالب نو ولی با بافت کلمات و فضایی کلاسیک می‌باشد و مسائل اجتماعی را با رندی ادبیات پارسی بیان می‌دارد.

3- «زیبا مثل ماگنولیا»

نویسنده : جری سوتر

مترجم : نیلوفر آقاابراهیمی

انتشارات : علم

توضیحات : کتاب «زیبا مثل ماگنولیا» اثر جری سوتر و با ترجمه نیلوفر آقاابراهیمی که به تازگی توسط انتشارات علم در ۱۱۸ صفحه و با قیمت پشت جلد 24500 تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

کتاب «زیبا مثل ماگنولیا» نوشته جری سوتر زندگینامه و تحلیل آثار فریدا کالو، هنرمند سرشناس مکزیکی و یکی از مطرح‌ترین و نامدارترین هنرمندان معاصر است،  وی در این کتاب به سراغ این نقاش قدرتمند مکزیکی رفته و زندگی و آثار او را بررسی کرده،  آثاری که با دیدن هرکدامشان به قدرت درونی افکار و تسلطش بر امور بیرونی زندگی، پی می‌برید.

فریدا یکی از بزرگترین نقاشان و هنرمندان معاصر مکزیک است که بیش از هر چیز به دلیل پرتره‌های خاص و متفاوتی که از خودش می‌کشد، معروف و شناخته شده است، فریدا خود می‌گوید: «خود را نقاشی خواهم کرد زیرا اغلب تنها هستم، زیرا سوژه‌ای هستم که بهتر از هر سوژه‌ی دیگری می‌شناسمش.»

زندگی‌ بسیار پر فراز و نشیب‌ بود: بیماری در کودکی، تصادفی هولناک، سقط جنین‌های چندباره، داستان پرشور عاشقانه‌اش با دیه‌گو ریورا که بعداً همسرش شد و تحمل خیانت‌های متعدد او، فریدا هنرمندی خاص بود و دغدغه‌های اجتماعی مهمی هم داشت. باید او را به عنوان یک هنرمند «مساله محور» به همگان معرفی کرد.

در بخشی از کتاب آمده است: «فریدا کالو آماتور نبود، او دانش همه‌جانبه و مفصلی در تاریخ هنر داشت و شخصاً آثار هنرمندان بزرگ را در فرصتی که در ایالات متحده به دست آورده بود، بررسی کرد.»

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***