۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
کد خبر: 53692498

شرکت نانوکس(Nanox) موفق به تولید پارچه‌ای شده که ویروس کرونا در تماس تقریبا دو دقیقه‌ای با این پارچه از بین می رود.

این پروژه با توجه به شواهد به دست آمده از مقالات عملی تعریف شده است، شواهدی که در آنها پتانسیل اثربخشی نانوذرات نقره روی انواع مدل‌های ویروس نشان داده شده است.

با توجه به این مسئله، شرکت نانوکس با محققان ICB-USP همکاری مشترکی آغاز کرده است تا روی نمونه‌های ویروس SARS-CoV-۲ که از دو بیمار برزیلی که اولین بیماران کرونایی این کشور هستند، مطالعاتی انجام دهند.

نتایجی که تاکنون به دست آمده نشان می‌دهد که پارچه‌های حاوی میکروذرات نقره می‌توانند در مدت زمان دو تا پنج دقیقه این ویروس را از بین ببرد. در کنار این تست‌ها که به بررسی خواص ضدویروس، ضدقارچ و ضدمیکروبی می‌پردازد، این پارچه برای از بین بردن برخی مشکلات پوستی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که پارچه‌ حاوی ذرات نقره که توسط شرکت نانوکس و با همکاری چند مرکز تحقیقاتی تولید شده می‌تواند ویروس SARS-CoV-۲ را در مدت زمان دو دقیقه از بین ببرد. این پارچه قرار است برای تولید ماسک و لباس بیمارستانی استفاده شود.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، شرکت نانوکس(Nanox) موفق به تولید پارچه‌ای شده که قادر به از بین بردن ویروس SARS-CoV-۲ در تست‌های آزمایشگاهی است. نتایج آزمون‌های انجام شده روی این پارچه نشان می‌دهد که تماس تقریبا دو دقیقه‌ای این پارچه با ویروس موجب از بین رفتن ۹۹٫۹ درصد ویروس‌ها می‌شود.

در این پروژه شرکت "نانوکس" با موسسه علوم پزشکی دانشگاه سائوپائولو(ICB-USP)، آزمایشگاه شیمی نظری و محاسباتی دانشگاه Jaume I اسپانیا(UJI) و همچنین مرکز توسعه مواد کاربردی(CDMF) و با کمک بنیاد تحقیقاتی سائو پائولو(FAPESP) همکاری داشته است.

شرکت نانوکس در حال ثبت پتنت مربوط به این فناوری است. برای تولید این پارچه، محققان از ترکیب کتان(پلی‌کتان) و پلی‌استر استفاده کردند، که روی این مواد از ذرات نقره استفاده شده است. برای نشاندن ذرات نقره روی سطح، غوطه‌وری، خشک‌کردن و فرآیند تثبیت انجام شده است.

لوئز گوستاوا پاگوتو سایموز، مدیر شرکت نانوکس می‌گوید: « ما با چند شرکت و کارخانه فعال در حوزه نساجی به توافق رسیدیم تا از این مواد برای تولید ماسک و لباس بیمارستانی استفاده کنند.»

اخیرا دانشمندان CDMF همکاری مشترکی با محققان UJI آغاز کرده‌اند که این پروژه با هدایت خوان آندرس بورت از دپارتمان فیزیک و شیمی تجزیه UJI انجام می‌شود. این گروه تحقیقاتی شروع به انجام تست‌هایی کردند تا اثربخشی نانوذرات نقره را روی ویروس کرونا بررسی کنند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***