فرمانده مرزبانی ایران به "کشته شدن چند تبعه افغانی در مرز با ایران" واکنش نشان داد.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در مورد "کشته شدن چند تبعه افغانی در مرز با ایران"، گفت: با مستندات، اثبات شد که این اتفاق در حوزه مرزبانی ایران روی نداده است.

سردار احمدعلی گودرزی در بازدید از مرزهای آذربایجان‌شرقی در این خصوص اظهار کرد: برادران دوست و همسایه ما افغانستان که عقبه تاریخی و مشترکی باهم داریم، ادعا کردند که همکاران ما در مرزبانی و در زمان رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعداد محدودی از تبعه افغانی را از همان محلی که وارد کشور شده بودند، طرد کردند که آن‌ها در جای دیگری کشته شده بودند. در این رابطه نیز عکس‌ها و فیلم‌هایی ارایه دادند که مرزبانی جمهوری اسلامی ایران نیز با ارایه مستندات لازم به وزارت خارجه افغانستان و همچنین مرزبانی این کشور، اثبات کرد که هیچ‌گونه اشکال و ایرادی در کار مرزبانی جمهوری اسلامی ایران وجود نداشته و آن‌ها هم پذیرفتند.

وی افزود: طی دو سه روز گذشته نیز مسئولان افغانستان با مستندات ارائه شده توسط ایران متوجه شدند این اتفاقات اصلا در حوزه مرزبانی جمهوری اسلامی ایران نبوده است. اگر احیانا در آن‌سوی مرز نیز قاچاقچیان انسان خواسته‌اند این اتباع را از مرز ما عبور بدهند و تلفاتی بدان‌ها وارد شده، مسئولیتش با خودشان است و ما تحت هیچ شرایطی نه این موضوع را پذیرفتیم نه قبول داریم؛ شرعا هم پذیرفتیم که این اتفاق در حوزه مرزبانی ایران روی نداده است.

وی در مورد ماجرای مطرح شده در مورد "اصابت یک گلوله خمپاره به داخل خاک جمهوری اسلامی ایران طی روزهای اخیر" نیز اظهار کرد: ما خودمان قربانی تروریسم هستیم و از ابتدای انقلاب تاکنون بسیاری از مسئولان و شخصیت‌های ما توسط تروریسم شهید شدند؛ مرتبا هم افرادی در مرزهای غربی و شمال غرب کشور در مبارزه با گروه‌های معاند به شهادت می‌رسند. اعلام می‌کنیم که هیچ مماشاتی نداریم و مقابله ما با ترویست‌ها و کسانی که بخواهند بین ما و کشورهای همسایه و به ویژه کشور دوست و برادر "ترکیه" اختلافی بیندازد، بسیار جدی است و هیچگاه نپذیرفتیم و قبول نداریم.

فرمانده مرزبانی ناجا ادامه داد: در گشت‌های مشترک و جلساتی که باهم داریم کاملا هماهنگ هستیم. بالاخره این ادعا در نقطه صفر مرزی ممکن است وجود داشته باشد، اما هر کشور همسایه اگر اطلاعات دقیقی در رابطه با اشرار در اختیارمان قرار دهند، بدون شک نسبت به قلع و قمع معاندان و کسانی که بخواهند در مرزها شرارت کنند، اقدام می‌کند و اساسا قبول نداریم که خدای ناکرده‌ از جانب مرزهای ما خسارتی بر دیگران تحمیل شود، چراکه اساس راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران این است که به کسی خسارتی وارد نشود.

وی با بیان این‌که در بازدیدهای خود نشاط، شادی و توان عملیاتی مرزبانان آذربایجان‌شرقی را از نزدیک مشاهده کردیم، گفت: آذربایجان‌شرقی یکی از امن‌ترین استان‌های کشور بوده و مردم متدین و باوفای این خطه همیشه از مجموعه نیروی انتطامی در مرزهای این استان که شامل ۲۷۱ کیلومتر مرز است، پشتیبانی کرده‌اند.

وی با تاکید بر این‌که مرزبانان با پشتیبانی همه جانبه از مرزنشینان که خودشان مرزبانان واقعی کشور هستند، امنیت پایدار، توسعه‌یافته و همه جانبه‌ای را در حد مطلوب ایجاد کرده‌اند، افزود: تهدید خاصی در این منطقه به نظر نمی‌رسد و عملکرد نیز مثبت و مناسب ارزیابی شد؛ حضور مرزبانان در مرزهای استان همه جانبه بوده و خدمت به مردم را توفیق الهی می‌دانند.

ضرورت ایجاد جاده مرزی مناسب و خاص مرزبانی در آذربایجان‌شرقی

سردار گودرزی در ادامه تشریح کرد: در راستای هوشمندسازی پلیس و مرزبانی در آذربایجان‌شرقی باید تلاش‌های مضاعفی انجام شود تا به حد مطلوب برسد که در این خصوص اعضای شورای تامین از اعتبارات استانی کمک کنند و ما نیز کمک می‌کنیم. همچنین جاده مرزی مناسب و خاص این مرزبانی نداریم، درحالی که در سایر استان‌ها وجود دارد و انشالله استاندار و متولیان امر در این رابطه همت کنند و اگر این موارد را فراهم کنند در ایجاد امنیت بهتر برای استیفای حقوق مرزنشینان و حقوق دولت تسهیل‌گر خواهد بود. ما همه تلاش‌های خود را صرف می‌کنیم که حدود و ثغور مرزهای کشورمان را حفظ کنیم.

وی افزود: با کشورهای همسایه در مرز استان(جمهوری آذربایجان، ارمنستان و نخجوان) نیز الحمدالله مشکل خاصی نداریم و هر زمان که نیاز بوده مرزبانی‌های ما و این کشورها با حسن همجواری و برادری، موضوعات و مشکلات فی‌مابین را حل کرده‌اند.‌ در حال حاضر مورد خاصی که قابل عرض در مرزهای استان آذربایجان‌شرقی قابل عرض باشد، به نطر نمی‌رسد و همکاران از توان عملیاتی خاصی برخوردار هستند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات برای ممانعت از قاچاق مواد مخدر، اظهار کرد: در ارزیابی‌های انجام شده در هفته مبارزه با مواد مخدر در سال‌جاری و طبق اعلام سازمان ملل، ۹۰ درصد از کشف تریاک در دنیا توسط جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود، با ۳۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار مجروح(در مجموعه پلیس).

۹۰ درصد تریاک دنیا را کشف می‌کنیم

فرمانده مرزبانی ناجا با بیان این‌که ۴۶ درصد مرفین و ۲۳ درصد هروئین نیز توسط نظام جمهوری و سربازان ولایت کشف می‌شود، افزود: این کشفیات در حالی است که ما نه تنها سازنده مواد مخدر نیستیم بلکه تنها کشور معبر موادمخدر نیز نبوده و کشورهای دیگری هم معبر موادمخدر هستند، اما ۹۰ درصد تریاک دنیا را کشف می‌کنیم و این کشفیات نشان از همت والای پلیس و مرزبانان در مبارزه با موادمخدر دارد.

وی با بیان این‌که طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از سه تن و ۲۰۰ کیلوگرم موادمخدر فقط در مرز سیستان و بلوچستان و در درگیری با اشرار مسلح کشف شده است، گفت: وارد کردن مواد مخدر به کشور، فتنه و تاکتیک استکبار جهانی برای ازبین بردن جوانان عزیز ماست، بر این اساس اشراشر مسلحی که اقدان به این کار می‌کنند، کارشان حرکتی تروریستی بوده و کسانی که مواد مخدر را به داخل کشور وارد می‌کنند، در حقیقت اقدامشان تروریستی است و با این اشرار قاطعانه برخورد می‌کنیم.

وی گفت: امروز در بحث انسداد مرزهای کشور اقدامات خوبی در حال انجام بوده و ستاد کل نیروهای مسلح نیز در بحث هوشمندسازی مرزبانی کمک خواهد کرد. درپی تحقیقات و بازدیدهای مجلس شورای اسلامی طی دو سه سال گذشته نیز نتیجه‌گیری شد که در برخی از مرزهای کشور یک‌سری عقب ماندگی‌ها وجود دارد که باید اعتبارات لازم داده شود.

دست‌های پنهان قاچاق کالا در مرزهای کشور را شناسایی می‌کنیم

سردار گودرزی با تاکید بر این‌که مرز به مصابه ناموس و حریم امن کشور است، افزود: باید ساز و کاری فراهم شود که این حریم مثل همیشه از اقتدار کامل برخوردار باشد و مرزبانان نیز در همه سطوح کمر همت بسته‌اند که مبارزه بی امانی با دست‌های پنهانی که در بحث قاچاق کالا در مرزهای کشور فعالیت می‌کنند، داشته باشند و با اقدامات اطلاعاتی در حال شناسایی دست‌های پنهان قاچاق کالا در مرزهای کشور هستیم و حتما به فضل الهی این دست‌ها را قطع خواهیم کرد تا جهش تولید که از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید واقع شده، به معنی واقعی در بحث مبارزه با قاچاق هم محقق شود.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***