قاضی منصوری
ایسنا نوشت: غلامحسین اسماعیلی در حاشیه مراسم معرفی رییس جدید سازمان زندانها درباره دستگیری قاضی منصوری گفت: آقای منصوری در کشور رومانی دستگیر و تحویل اینترپل شده است اما به دلیل محدودیتهای پروازی ناشی از بیماری کرونا، انتقال وی به ایران فعلا ممکن نیست ولی در روزهای آینده این کار انجام شود.
وی درباره صدور حکم اعدام «محمود موسوی مجد» گفت: این پرونده در سال ۹۷ و ۹۸ بوده است. متهمین دیگر را حضور ذهن ندارم. حکم او صادر شده و قطعیت پیدا کرده است و توضیح هم دادیم که دستگیری ایشان به حادثه تروریستی سردار شهید سلیمانی ارتباطی نداشته است. در سنوات قبل به لحاظ ارتباطی که با این مجموعه داشته، اطلاعاتی از حوزههای پایه و نظامی ما به ویژه در ارتباط با وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه و همچنین ترددهای شهید حاج قاسم سلیمانی در سالهای ۹۶ و ۹۷ را هم به سرویس سیاه و هم به سرویس موساد می داده است.
وی درباره اینکه این فرد با کدام یک از سازمانهای داخلی در ارتباط بوده است؟ گفت : ارتباطش به لحاظ اینکه بیشتر در سوریه بوده و خانوادهاش مقیم سوریه هستند، در همان کشور با نیروهای جمهوری اسلامی ایران که در آنجا حضور داشتند اطلاعاتی را از فعالیت آنها و حوزه فعالیت وزارت دفاع جمع آوری کرده و به دشمن می داده است.
بر اساس این گزارش، در جلسه اول دادگاه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری و همدستانش که روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ برگزار شد، نماینده دادستان تهران، گفت: متهم ردیف نهم غلامرضا منصوری (قاضی وقت اجرایی لواسان) که از کشور متواری شده است به دریافت رشوه بالغ بر ۵۰۰ هزار یورو متهم است.
پس از مطرح شدن نام قاضی منصوری در دادگاه، او در پیامی ویدیویی اعلام کرد که قصد بازگشت به کشور را دارد.
سهشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه گفت: سید محمود موسوی مجد، شخصی که درباره محل استقرار و ترددهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اطلاعاتی جمعآوری کرده و در اختیار بیگانه میگذاشت، به اعدام محکوم شده است.