نماینده سازمان بهداشت جهانی در بغداد اعلام کرد با نادیده گرفته شدن محدودیت‌های قرنطینه از سوی شهروندان عراقی، باید منتظر تکرار سناریو صحنه‌های قربانیان «ویروس کرونا» در ایتالیا و اسپانیا در این کشور بود.

به گزارش سلام نو، به نقلذ از ایرنا، «أدهم اسماعیل» نماینده «سازمان بهداشت جهانی» در بغداد، نسبت به تکرار سناریو صحنه‌های قربانیان «ویروس کرونا» در ایتالیا و اسپانیا در عراق در اثر عدم پایبندی شهروندان این کشور به تدابیر و نکات بهداشتی مقابله با همه‌گیری این ویروس، هشدار داد.

أدهم با انتقاد از نادیده گرفتن محدودیتهای قرنطینه از سوی شهروندان عراقی، خواستار اتخاذ اقدامات لازم به منظور در امان ماندن آنها از چنین سناریویی شد.

«فلاح الساعدی » کارشناس سابق صلیب سرخ جهانی نیز در گفت وگو با روسیا الیوم، به نوبه خود در مورد احتمال وقوع «یک فاجعه ویروسی » در عراق هشدار داد.

الساعدی گفت: آنچه که هم‌اکنون در عراق و به طور مشخص بغداد جریان دارد، قرنطینه امنیتی است، نه بهداشتی و این امر ممکن است منجر به یک فاجعه کرونایی در این کشور شده و شمار مبتلایان به این ویروس در آن از ده ها هزار نفر فراتر رود.

وی افزود: تفاوت میان قرنطینه بهداشتی و امنیتی در آن است که هم اکنون نیروهای امنیتی با بستن تمامی راه‌های اصلی و عمومی، یک محله مسکونی را به محاصره خود در می‌آورند و نیروهای نظامی در آن مستقر می‌شوند و این همان چیزی است که هم‌اکنون در بغداد جریان دارد.

الساعدی خاطرنشان کرد : قرنطینه بهداشتی بدان معنا است که محاصره محله‌های مسکونی پایان یابد و به جای آن نیروهای نظامی مناطق پر ازدحام را رصد کرده و مانع از شکل‌گیری آنها شوند. باید از اجتماع بیش از سه نفر در کوچه‌ها، میدان‌ها و بوستان‌ها ممانعت به عمل آید و در مورد افراد متخلف مجازات سنگینی اعمال شود و به همین دلیل باید در استقرار نیروهای امنیتی در درون محله‌های مسکونی تجدیدنظر به عمل آید.

بر اساس آمار امروز (چهارشنبه) سازمان بهداشت جهانی تاکنون در جهان هفت میلیون و ۳۲۳ هزار و ۹۱۸ نفر به ویروس کرونا مبتلا و ۴۱۳ هزار و ۷۳۳ نفر جان خود را از دست داده و ۳ میلیون و ۶۰۴ هزار و ۵۰۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

در این میان عراق ۱۳ هزار و ۴۸۱ به این ویروس مبتلا و ۳۷۰ متوفی و ۵ هزار و ۵۷۲ بهبود یافته‌اند.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد و ابتدا از این بیماری به عنوان «ذات‌الریه» نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

۱۴۸۷

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید