حسن قالیباف، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: ارزش بازار سرمایه نسبت به سال ۸۸، ۱۰۰ برابر شده و به ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از افزایش ۱۰۰ برابری ارزش بازار سرمایه نسبت به سال ۱۳۸۸ خبر داد.

به گزارش سلام نو، ایسنا نوشت: حسن قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی وضعیت اقتصادی کشور گفت: یکی از فرصت‌های بزرگ در اقتصاد کشور بازار سرمایه است. با توجه به رونق بازار سرمایه و اتفاقاتی که افتاده توجه بیشتری به این بازار صورت گرفته و این فرصت خوبی برای تامین مالی و توسعه اقتصاد کشور است.

وی اضافه کرد: در چند سال گذشته در بازار سرمایه، چند اتفاق بزرگ افتاده است یکی از آنها تصویب قانون سرمایه در سال ۱۳۸۴ است که باعث شد یکسری ابراز و نهادها خلق شود. همچنین قانون توسعه نهادها و ابزارهای مالی جدید در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۸ به تصویب رسید و در اختیار بازار سرمایه قرار گرفت. اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری شرکت‌ها در راستای این قانون هم از طریق بازار سرمایه انجام شد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: در سال ۱۳۸۸ ارزش کل بازار ۴۲ هزار میلیارد تومان بوده که در حال حاضر به ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به سال ۱۳۸۸ بالغ بر ۱۰۰ برابر شده و نشان‌دهنده پتانسیل بالای این بازار است.

قالیباف با اشاره به آزاد سازی سهام عدالت اظهار کرد: دارندگان سهام عدالت می‌توانند دارایی‌هایشان را در بازار سرمایه معامله کنند که ۱.۵ درصد آنها سهام‌شان را در بورس معامله کردند. نگرانی ما این بود که عمده آنها فروشنده شوند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به وجود ۱۳ میلیون کد معاملاتی در بازار بورس گفت: با اضافه شدن سهام عدالت تعداد دارندگان کد معاملاتی در بازار سرمایه که سرمایه‌گذار محسوب می‌شوند هفت میلیون نفر می‌شود که این نشان‌دهنده جایگاه بازار سرمایه در اقتصاد کشور است و می‌تواند مسئولیت‌های بیشتری را در اقتصاد ایفا کند.

وی با اشاره به تسهیل ورود شرکت‌ها در بورس و انتشار اوراق بخش خصوصی از طریق بازار سرمایه خاطرنشان کرد: الان عمدتا دولت از طریق بازار سرمایه تامین مالی می‌کند و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق نیز در بورس به فروش رسیده است.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***