سرپرست وزارت بهداشت با اشاره به تکالیف برنامه‌های پنجم و ششم توسعه برای اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده، گفت: از پیشرفت‌های اجرای آزمایشی نظام ارجاع در استان گلستان آگاهی دارم و به دنبال عملیاتی کردن آن هستیم.

به گزارش سلام نو، سعید نمکی، سرپرست وزارت بهداشت اظهارداشت: نظام ارجاع، پزشکی خانواده، راهنماهای بالینی، پرونده الکترونیک سلامت و تغییر نظام پرداخت از FFS به DRG از تکالیف قانونی بود که در مواد مختلف برنامه پنجم توسعه وجود داشت که مغفول ماند و در سال دوم برنامه ششم توسعه که امسال است باید به این اهداف می رسیدیم.

وی افزود: به عنوان فردی که متولی برنامه ریزی و بودجه ریزی نظام سلامت بوده ام از مناطق مختلف کشور که نظام ارجاع را به صورت آزمایشی اجرا می کنند بازدید کردم و امروز می توانم بگویم که در حال فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز هستیم و در حال تسریع برنامه های وزارت بهداشت برای اجرای این تکالیف قانونی هستیم.

سرپرست وزارت بهداشت بیان داشت: در سفر اخیرم به گرگان در جلسه ای 5.5 ساعته، وضعیت نظام ارجاع را بررسی کردیم. هفته آینده هم به استان مازندران سفر می کنم تا وضعیت پزشکی خانواده این استان بازدید و مشکلات را برطرف کنیم و به شما قول می دهم که تا پایان سال آینده، بخش عمده ای از کشور را تحت پوشش سیستم ارجاع و پزشکی خانواده، پرونده الکترونیک سلامت و راهنماهای بالینی ببریم.

نمکی گفت: جدی‌ترین علتی که بنده مسئولیت سرپرستی وزارت بهداشت را قبول کردم، استقرار نظام ارجاع و اجرای پزشکی خانواده در کشور بود.

/ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید