با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت ماه امسال، بسیاری از فروشگاه های آنلاین به همراه سامانه های فروش آنلاین کتاب در حرکتی مشترک اقدام به برگزاری نمایشگاه اینترنتی کتاب در بستر وب کرده اند، خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی سلام نو با توجه به همین مهم طبق روال دوشنبه های هر هفته به سراغ بررسی تازه های کتاب بازار نشر در اولین هفته خرداد 1399 رفته است که در ادامه خواهیم خواند.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر : با توجه به شیوع ویروس کرونا در اواخر سال گذشته، تعطیلات نوروزی در ابتدای سال و افزایش تمایل مردم به خرید اینترنتی کتاب، موجب شد تا شاهد مراجعه کمتر مردم به کتابفروشی ها در سال جدید باشیم.

هر چند در سال جدید شاهد استقبال بی نظیری از خرید اینترنتی کتاب توسط مردم بودیم، اما پس از عدم برگزاری سی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تهران و مراجعه کمتر مخاطبین به کتابفروشی ها، بازار نشر نیز همانند سایر اصناف و مشاغل مرتبط با امور فرهنگی و هنری دچار خسارات جبران ناپذیری شده است.

نمایشگاه کتابی که چشم امید بسیاری از ناشرین بوده و سالهاست که به مکان اصلی فروش کتاب های ناشرین اختصاص دارد و یک ناشر با امید به برقراری همچنین نمایشگاهی چراغ انتشارات خود را روشن نگاه می دارد.

حال پس از عدم حمایت دولت از ناشرین بخش خصوصی با توجه به ضررهای فراوانی که در پی شیوع ویروس کرونا به بدنه صنعت نشر و بازار کتاب ایران وارد شده است، بسیاری از فروشگاه های اینترنتی با همکاری فروشگاه های انلاین عرضه کتاب در اقدامی مشترک و با عملیاتی کردن تدابیر و ساز و کارهایی از قبیل «فروش کتاب بدون سود»، «فروش کتاب با تخفیفات 20 الی 60%» ( با همکاری ناشرین) و «ارسال رایگان کتاب» به درب منازل متقاضیان به حمایت از این ناشرین برخواسته اند.

در تازه های بازار نشر طبق روال دوشنبه های هر هفته به بررسی کتاب هایی نظیر : «تیدا» اثر صدیقه خلیلی باصری از انتشارات نویسندگان پارس، «پر سیاوش» اثر مریم زارعی از انتشارات لوگوس و «تاریخ نان در ایران» اثر ویلم فلور و با ترجمه صبا کارخیران از انتشارات ایرانشناسی رفته ایم که در ادامه خواهید خواند.

بیشتر بخوانید :

از تازه های کتاب چه خبر؟

هفته اول اردیبهشت ماه / سرنوشت سی و سومین دوره نمایشگاه کتاب تهران

هفته دوم اردیبهشت ماه / چاپ کتاب الکترونیکی می شود

از تازه های کتاب چه خبر؟ / هفته چهارم اردیبهشت ماه / بازار نشر تحت تاثیر ویروس کرونا

1- «تیدا»

نویسنده : صدیقه خلیلی باصری

مترجم : ---

انتشارات : نویسندگان پارس

توضیحات : کتاب «تیدا» اثر صدیقه خلیلی باصری که به تازگی توسط انتشارات نویسندگان پارس در 256 صفحه و با قیمت پشت جلد 29000 تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

صدیقه خلیلی باصری ، نویسنده باصری تبار ساکن شیراز (از باصری های روستای آقاجان باصری استان فارس) اولین رمان خود را با عنوان «تیدا» و در قطع رقعی به بازار نشر عرضه کرد.

«تیدا» سرگذشت عاشقانه دختری شجاع و دلیری از نسل بی‌بی‌مریم است که در جامعه بسته و محدود سال‌های دور با تمام سختی‌ها می‌جنگد و بر پیکره ستم و ظلمی که بر دختران قبیله روا می‌داشتند فریاد می‌کشد و کاوه‌وار می‌خروشد و نماد زن واقعی جامعه می‌شود.

2- «پر سیاوش»

نویسنده : مریم زارعی

انتشارات : لوگوس

توضیحات : کتاب مجموعه شعر «پر سیاوش» سروده مریم زارعی که به تازگی توسط انتشارات لوگوس در 120 صفحه و با قیمت پشت جلد 18000 تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

لازم به ذکر است که ‌کتاب «پر سیاوش» اولین مجموعه ‌شعر منتشر شده مریم زارعی است که اشعار کلاسیک را شامل می‌شود و اشعار این کتاب حال و هوای عاشقانه و غنایی را در بر می‌گیرد.

مریم زارعی برزی از کودکی به تشویق پدرش با دنیای شعر آشنا شده و در نوجوانی به خوشنویسی پرداخته است. تلفیق شعر و خوشنویسی باعث شده در سرایش شعر بیشتر پیش برود و در سال‌های بعد، علاوه بر شعر و خوشنویسی، تجربیاتی در زمینه نمایشنامه‌نویسی، عکاسی و ترانه‌سرایی داشته باشد.

3- «تاریخ نان در ایران»

نویسنده : ویلم فلور

مترجم : صبا کارخیران

انتشارات : ایرانشناسی

توضیحات : کتاب «تاریخ نان در ایران» اثر ویلم فلور و با ترجمه صبا کارخیران که به تازگی توسط انتشارات ایرانشناسی در 224 صفحه و با قیمت پشت جلد 27000 تومان در ‌بازار کتاب منتشر شده است.

کتاب «تاریخ نان در ایران» دربردارنده ۹ فصل با عناوین «منشأ نان»، «پخت نان»، «آماده‌سازی خمیر در نواحی روستایی»، «روش‌های پخت نان»، «پخت نان‌های شهری»، «انواع نان»، «ابعاد معنوی و غیرمادی نان»، «نان روزانه یا رزق» و «نان، تحلیل رزق» اس و «ویلم فلور» نویسنده کتاب «تاریخ نان در ایران» در این کتاب همه آنچه را که درباره نان و تاریخچه آن در ایران می‌خواهید بدانید، پیش‌روی شما قرار می‌دهد.

در کتاب «تاریخ نان در ایران» ابتدا به شروع کشاورزی و پخت نان در ایران و نخستین کلمات ایرانی که معادل نان بود، اشاره می‌شود و سپس در ادامه انواع غلات و دیگر محصولات کشاورزی را که در گذشته و حال، برای پخت نان استفاده می‌شدند، با یکدیگر مقایسه می‌شوند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***