هر چند قرنطینه نزدیک به یک ماهه بخش قابل توجهی از جمعیت جهان در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای موثر بوده اما به گفته کارشناسان تاثیر ناچیزی بر تغییرات اقلیمی داشته و این تاثیر بلندمدت نیست.

محدودیت‌های ناشی از شیوع کروناویروس هرچند به میزان قابل ملاحظه‌ای موجب کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای شده اما به گفته کارشناسان محیط زیست این کاهش، تاثیر ناچیزی بر تغییرات اقلیمی داشته و این تاثیر بلندمدت نیست.

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، میزان انتشار آلاینده کربن به دلیل محدودیت‌های اعمال شده به خاطر مهار کروناویروس کاهش پیدا کرده اما به گفته کارشناسان این شرایط نمی‌تواند با تاثیرات طولانی بر تغییرات اقلیمی همراه باشد.

مطالعات جدید حاکی از آن است که میزان انتشار آلاینده کربن در اوج تعطیلی اقتصاد جهانی در اوایل ماه آوریل حدود ۱۷ میلیون تن در روز کمتر از میانگین اعلام شده در سال ۲۰۱۹ میلادی بوده و کاهش ۱۷ درصدی داشته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در صورتی که تعطیلی‌ها تا اواسط ماه ژوئن ادامه پیدا کند مجموع انتشار آلاینده‌ها در سال ۲۰۲۰ حدود چهار درصد کمتر از سال قبل خواهد بود. علاوه بر این، تاخیر در عادی سازی فعالیت‌های اقتصادی تا پایان سال به کاهش هفت درصدی میزان انتشار آلاینده‌ها منجر خواهد شد.

با این حال متخصصان با تاکید بر اینکه کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها تاثیر ناچیزی بر تغییرات اقلیمی دارد، تاکید کردند: شرایط محیط زندگی تغییری نکرده است و همچنان فعالیت صنایع، دیگ‌های بخار و تردد خودروها ادامه دارد.

به نوشته اسکای نیوز، به گفته محققان ضرورت دارد تا اقدامات بیشتری برای حذف انرژی فسیلی و استفاده کمتر از انرژی در آینده در نظر گرفته شود.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***