افشین یداللهی شاعر و پزشک ایرانی که در ۲۱ دی ۱۳۴۷ در اصفهان چشم به جهان گشود و در تاریخ  ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ در هشتگرد، در روستای قنبرآباد، بر اثر سانحه تصادف در سن 48 سالگی به دیار باقی شتافت.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر : در شب های ماه مبارک رمضان با توجه به کیفیت پایین سریال های تلویزیون و قصه های ضعیف آنها، شاهد عدم استقبال مخاطبین از سریال های تلویزیونی هستیم و اکثر مردم تمایل به تماشای سریال های سابق تلویزیون در شبکه آی فیلم نظیر سریال «متهم گریخت» به کارگردانی رضا عطاران و سریال «میوه ممنوعه» به کارگردانی حسن فتحی دارند.

سریال «میوه ممنوعه» که علاوه بر قصه، بازی خوب بازیگران و کارگردانی دقیق، دارای یک موسیقی متن و ترانه بسیار جذاب با صدای احسان خواجه امیری و ترانه افشین یداللهی است، به همین بهانه خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی سلام نو به بررسی زندگی افشین یداللهی و از طلوع تا غروب این هنرمند فقید پرداخته است که در ادامه خواهید خواند.

بیشتر بخوانید :

از طلوع تا غروب با عارف لرستانی / آمپولی که منجر به مرگ بازیگر شد

از طلوع تا غروب با حمید سمندریان / از تدریس در دانشگاه تا تاسیس رستوران

از طلوع تا غروب با غزاله علیزاده / از دوستی با مرتضی آوینی تا خودکشی در جواهرده

سریال «میوه ممنوعه» به نویسندگی کارگردانی حسن فتحی و نویسندگی مشترک علیرضا کاظمی‌پور و علیرضا نادری و تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه محصول سال 1386 می باشد که پس از 13 سال همچنان با استقبال مخاطبین همراه است و به درخواست مردم از سه‌شنبه 2 اردیبهشت مصادف با شروع ماه مبارک رمضان از شبکه آی فیلم مجدد بر روی آنتن این شبکه رفته است.

این سریال 31 قسمتی که برای اولین بار در 13 سال پیش یعنی ماه مبارک رمضان سال 1386 از شبکه دو سیما پخش شده بود و موسیقی متن این سریال با آهنگسازی و صدای احسان خواجه امیری که با استقبال زیاد مخاطبان همراه بوده است، شعر تمامی آهنگ های این سریال را دکتر افشین یداللهی شاعر و پزشک فقید ایرانی سروده است.

ترانه «میشه خدا رو حس کرد» با عنوان «میوه ممنوعه» که توسط این هنرمند فقید سروده شده و احسان خواجه امیری آن را اجرا کرده است به عنوان ترانه پایانی سریال «میوه ممنوعه» از صدا و سیما پخش شد و پس از 13 سال یکی از محبوبترین آهنگ های تیتراژ پایانی سریال محسوب می شود.

طلوع :

افشین یداللهی پزشک و ترانه سرای 48 ساله فقید ایرانی در 21 دی سال 1347 در شهر اصفهان دیده به جهان گشود و اصالت وی به شهر ایزدخواست از توابع استان اصفهان بر می گردد، پدر ابراهیم یداللهی از اهالی شهر ایزدخواست استان اصفهان و مادرش فردوس یداللهی نیز اهل روستای اسفرجان از توابع بخش مرکزی شهرستان شهرضا در استان اصفهان است.

شروع فعالیت ترانه سرایی :

این شاعر نام آشنا و معاصر ایرانی فعالیت‌های حرفه‌ای ترانه‌سرایی خود را از سال ۱۳۷۶ در سازمان صدا و سیما و با سرودن ترانه ای در باب شخصیت امام حسین(ع) آغاز کرد و اولین ترانه‌ او با عنوان «از فارس تا خزر» با صدای خشایار اعتمادی و آهنگسازی فواد حجازی و شادمهر عقیلی و با خوانندگی خشایار اعتمادی از صدا و سیما پخش گردید.

این ترانه سرای نامی ایران با اینکه در رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان تحصیل کرده بود و دکتر روانپزشک و متخصص اعصاب و روان بود، با وجود علاقه به شعر و ترانه به رشته تحصیلی اش وفادار ماند و تا قبل از درگذشتش نیز به معالجه بیماران می پرداخت.

مشهوریت :

وی با سرودن ترانه «اهل جنون» با صدای علیرضا قربانی در سریال «شب دهم» به کارگردانی حسن فتحی در سال 1380 و 19 سال پیش به شهرت رسید و پس از با همکاری با کارگردانان و خوانندگان دیگر بر شهرت خود افزود و به یکی از ترانه سرایان پر کار صدا و سیما درآمد.

افشین یداللهی برای تیتراژ بسیاری از سریال‌های شاخص تلویزیونی نظیر : «مسافری از هند»، «خوش‌رکاب»، «فقط به خاطر تو»، «کمکم کن»، «غریبانه»، «شب دهم»، «میوهٔ ممنوعه»، «مدار صفر درجه»، «تبریز در مه»، «معمای شاه» ترانه‌هایی سرود، اما عمده فعالیت های وی و مشهوریتش حاصل همکاری با کارگردانی نظیر حسن فتحی و خوانندگانی همچون احسان خواجه امیری و سالار عقیلی است.

آخرین فعالیت هنری این ترانه سرا مربوط به تیتراژ سریال «تبریز در مه» و ترانه «وطنم» است که ترانه آن توسط سالار عقیلی خوانده شد. وی همچنین با خوانندگان مطرح موسیقی ملی و پاپ در آلبوم های موزیک شان همکاری کرده است.

همکاری با خوانندگان مشهور :

افشین یداللهی در طول عمر کوتاه هنری خود با خوانندگان و کارگردانان مطرحی در سریال های گوناگون از قبیل قاسم افشار، احسان خواجه امیری، محمد اصفهانی، شادمهر عقیلی، سالار عقیلی، معین، نیما مسیحا، روزبه بمانی و ... همکاری داشته و ترانه اکثر آثار احسان خواجه امیری از قبیل : «برای آخرین بار»، «باور نمی‌کنم»، «آرزوی خوب»، «فال»، «خلاصم کن» و ... توسط این ترانه سرای نامی کشور سروده شده است.

مجموعه اشعار منتشر شده :

از این ترانه سرای فقید ایرانی پنج کتاب در قالب مجموعه شعر در سال های 1393 و 1394 با عنوان های «روزشمار یک عشق»، «امشب کنار غزل‌های من بخواب»، «جنون منطقی»، «حرف‌هایی که باید می‌گفتم و… تو باید می‌شنیدی» و «مشتری میکده‌ای بسته» به چاپ رسیده و به یادگار باقی مانده ‌است، که تمامی این آثار به همت انتشارات نگاه منتشر شده و در بازار نشر در دسترس علاقمندان قرار دارد.

ازدواج :

افشین یداللهی دو ماه پیش از درگذشتش در تاریخ  ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ با شبنم رحمتیان ازدواج کرد و طول عمر این ازدواج بیش از دو ماه نبود.

غروب :

وی در ساعت 2 بامداد چهارشنبه سه سال پیش، مورخه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ در مسیر برگشت از شهر جدید هشتگرد که در کیلومتر 37 آزادراه قزوین-کرج در لاین کنار اتوبان به همراه همسرش شبنم رحمتیان و برادر همسرش در خودروی سواری سورنتو خودشان توقف کرده بودند، به دلیل برخورد شدید یک دستگاه کامیون ایویکو با خودرویش، به شدت مجروح شده و در بیمارستان امام جعفر صادق شهر هشتگرد به همراه برادر همسرش به دیار باقی شتافت و دو روز پس از آن حادثه در روز جمعه ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا رهسپار منزل ابدی شد و همسرش شبنم رحمتیان، که در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان تحت درمان بود، پس از ۱۵ روز بستری، صبح روز پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ درگذشت.

لازم به ذکر است که این هنرمند فقید در یکی از دلنوشته هایش مرگ همسرش را پیش بینی کرده بود.

متن دلنوشته افشین یداللهی در خصوص مرگ همسرش :

«از مرگت ناراحت نمی‌شوم اگر قرار باشد پیش من که پیش از تو رفتم بیایی...»

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***