به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، زنانی که مبتلا به کروناویروس شدهاند ممکن است دچار نازایی بشوند. محققان دانشگاه پزشکی «جینینگ» به این نتیجه رسیدند که ابتلا به کروناویروس ممکن است بر دستگاه تولید مثل زنان تأثیر بگذارد.
به گفته محققان، پاتوژن میتواند به سیستم تناسلی زنان نفوذ کند، زیرا در آنجا مقدار زیادی پروتئین ACE2 وجود دارد. همانا از طریق این پروتئین، ویروس به بدن انسان نفوذ میکند. این پروتئین همچنین در کبد و کلیهها نیز وجود دارد.
تا پایان سال بر اساس نتایج بررسی پرونده پزشکی بیماران می توان بطور دقیق تری در باره نازایی زنان بر اثر ابتلا به کروناویروس صحبت کرد. کروناویروس جدید از چنین قدرتی برخوردار است اما هنوز اطلاعات مشخص و دقیقی در باره احتمال بروز نازایی در زنان مبتلا به کووید -19 وجود ندارد.
در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.
سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.