معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هیچ سند و مدرک علمی مبنی بر ضعیف شدن ویروس وجود ندارد و موارد مثبت این بیماری در حال افزایش است.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود حسین پور، افزود: افرادی که به علائم کرونا دچار میشوند، هر چه زودتر به مراکز سرپایی کووید ۱۹ مراجعه کنند.
وی اظهار کرد: این مراکز بهصورت صبح و بعدازظهر فعال و در خدمت مردم هستند تا افراد مشکوک به کرونا بتوانند خیلی سریع آزمایش بدهند و بیماری آنان زودتر تشخیص داده شود که به سمت بیماری خطرناک نرود.
حسین پور با اشاره به اینکه بررسیهای نشان میدهد متأسفانه ۲۴ درصد افرادی که آزمایش آنها مثبت شده، خانهدار هستند و بیماری از طریق فرزندان و یا همسرشان به آنان منتقلشده است، اظهار کرد: بنابراین تمامی افراد بهعنوان یک بمب زیستی میتوانند ناقل باشند و اگر در مراودات اجتماعی، موازین بهداشتی را رعایت نکنند، مسبب ابتلای عزیزترینهای خود میشوند.
وی ادامه داد: همه باید توصیههای بهداشتی را رعایت کنند، حتیالمقدور از منزل خارج نشوند و در صورت خروج از منزل، حتماً از ماسک استفاده و فاصله اجتماعی را نیز رعایت کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: هیچ سند و مدرک علمی مبنی بر ضعیف شدن ویروس وجود ندارد و موارد مثبت این بیماری در حال افزایش است، دلیل کاهش تعداد بیماران بدحال و کاهش موارد بستری در بیمارستان، شناسایی افراد کرونا مثبت بدون علامت یا همان ناقلین ویروس است.
وی با اشاره به اینکه خود مراقبتی و رعایت فاصله اجتماعی، مهمترین راهکار پیشگیری از ابتلا به کروناست، عنوان کرد: ۱۱ تیمهای نظارتی در سطح استان هرمزگان فعال هستند که یک هزار و ۴۶۱ واحد مورد بازدید قرار گرفته و از این تعداد ۹ واحد به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و رعایت نکردن فاصلهگذاری اجتماعی تعطیل و پلمب شدند و برای ۲۶۱ مورد نیز اخطاریه ۴۸ ساعته صادرشده است.
حسین پور افزود: جابه جایی بین شهرها فوقالعاده خطرناک است، افرادی که بین شهرها جابجا شده یا اینکه از خارج کشور وارد میشوند، حتماً توصیهها را رعایت کنند و دو هفته در قرنطینه باشند.
وی اظهار کرد: کسانی که در قرنطینه بسر میبرند، خوب میدانند که برای حفظ سلامت خود باید توصیهها را رعایت کنند و از پذیرش میهمان خودداری کنند، رعایت این مهم برای سلامت خانواده و سلامت اطرافیان ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: فاصلهگذاری فیزیکی یک اصل مهم است که اگر رعایت نشود، مجبوریم قرنطینه شهری و کنترل رفتوآمدهای برونشهری را تشدید کنیم و محدودیتهای بیشتری برای مردم قائل شویم.