شواهد نشان از آن دارد که رقابت اصلی برای ریاست مجلس میان قالیباف، شهردار اسبق تهران و حاجی بابایی، ریاست سابق آموزش و پرورش است.  برای نواب ریاست هم، زاکانی، آقا تهرانی، میرتاج الدینی، نیکزاد و میرسلیم از افرادی هستند که شانس زیادی برای تصاحب نایب رییسی مجلس را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اصولگرایان برای سازماندهی امور و رقابت‌های پارلمان یازدهم جلساتی با حضور قالیباف، حاجی بابایی، آقا تهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاج الدینی، زاکانی و میرسلیم برگزار کردند.

چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته اصولگرایان جهت هماهنگی‌های لازم برای سازماندهی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نشستی را با حضور قالیباف، حاجی بابایی، آقا تهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاج الدینی، زاکانی و میرسلیم برگزار کردند؛ در این جلسه کارآمدی، مقابله با فساد، مردمی بودن و اجرای خواسته‌های رهبری بررسی شد و  این جناح سیاسی، ۸ تصمیم زیر را برای تشکیل هیئت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی پارلمان بعدی اتخاذ کرد:

١- هیچکدام از نامزدهای هیئت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی، خود را مورد حمایت دستگاه‌های خاص معرفی نکنند.

٢- شورای ائتلاف از هیچ کاندیدایی حمایت نکند.

٣- هیچ یک از نامزدها خود را از دیگر نمایندگان، نماینده‌تر نداند و حق خاصی برای خود قائل نشود.

٤-  شرط کاندیداتوری برای ریاست مجلس آن باشد که فرد مورد نظر، خود را کاندیدای ریاست جمهوری سال ١٤٠٠ نکند.

٥- نامزدهای هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی در یک رقابت عادلانه و با رأی نمایندگان انتخاب شده و اجازه نخواهند داد کسانی از بیرون مجلس برای آن‌ها تعیین تکلیف کند.

٦- برای نامزدهای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی شاخص‌های علمی و کاربردی تهیه و تدوین شود.

٧-  هیچ نامزدی از قبل خود را رئیس، نواب، هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون‌های تخصصی معرفی نکند.

٨-  برای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و روسای کمیسون‌های تخصصی ابتدا رأی گیری و رقابت در فراکسیون انجام شود.

به نظر می‌رسد رقابت اصلی برای ریاست مجلس میان قالیباف و حاجی بابایی و برای نواب ریاست هم، زاکانی، آقا تهرانی، میرتاج الدینی، نیکزاد و میرسلیم باشد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***