یکی از مجریان صداوسیما اخیرا ادعا کرده که محمد رضا گلزار برای هر اجرا در برنامه «برنده باش» 80 میلیون تومان دستمزد می گرفته است. ادعایی که هنوز تکذیب نشده است.

به گزارش سلام نو، صداوسیما همواره تندترین نقدها و حملات را از جانب اشخاصی دریافت کرده که در بدنه اجرایی این مجموعه فعال بوده‌اند و به هر دلیل نقش‌شان کمرنگ شده و به حاشیه رانده شده‌اند. وحید یامین‌پور آخرین آنهاست که اخیراً در تداوم سلسله نقدهایش به مدیریت صداوسیما، ادعای تکان دهنده‌ای را مطرح کرد. این مجری صداوسیما و عضو شورای اندیشه‌ورز شبکه افق ادعا کرد که محمدرضا گلزار مجری برنامه «برنده باش» برای اجرای هر قسمت از این برنامه، هشتاد میلیون تومان بوده است؛ دستمزدی نجومی که قاعدتاً به شکل رسمی پرداخته نشده است.

پیش از این درباره دستمزد رضا رشیدپور در برنامه «حالا خورشید» نیز رقم‌هایی مطرح شده بود که با انتشار چندصفحه تحت عنوان برآورد کوشش شد این ارقام تکذیب شود اما در این زمینه نیز حرف و حدیث‌هایی وجود دارد. با این حال با توجه به آنکه دسترسی لازم در این زمینه وجود ندارد، نمی‌توان داوری دقیق و قابل اطمینانی داشت. نکته جالب اینکه، برخلاف رشیدپور، درباره گلزار هنوز تکذیبی رخ نداده و دست‌کم تاکنون سکوت در پیش گرفته شده است؛ موضوعی که شائبه‌ها را افزایش داده و انتظار می‌رود مستندات مشابه منتشر و دستمزد این مجری نیز مشخص شود.

«برنده باش» مسابقه‌ای بود که برخی مراجع از جمله آیت الله مکارم آن را قمار خواندند و پس از استعفای ایشان و سپس تاکید رهبر انقلاب، این مسابقه تعطیل شد؛ مسابقه‌ای که از همان ابتدای برگزاری‌اش مشخص بود دورنمای روشنی ندارد. روند این مسابقه بدین شکل بود که با فرستادن پیامک به این برنامه لینک یک اپلیکیشن برای نصب ارسال می‌شود و پس از نصب اپلیکیشن باید سوالات متعددی را جواب دهید و بکوشید با پاسخ به سوالات بیشتر صدرنشین شوید. هشت نفر اول رده بندی این اپلیکیشن که بیشترین تعداد پرسش ها را در هر هفته پاسخ داده باشند، به این برنامه دعوت می‌شدند و برای شرکت در مسابقه با هم رقابت می‌کردند. در عین حال، 300 تن از آنهایی که حداقل یک کد قرعه‌کشی به دست آورده‌ بودند، به صورت تصادفی و با قرعه به این برنامه به عنوان تماشاگر دعوت می‌شدند.

کسب حداقل یک کد قرعه کشی برابر با داشتن 1000 امتیاز شرط حضور در قرعه کشی مسابقه برنده باش بود و در پایان هر هفته و پس از انتخاب افراد برتر، کدهای قرعه کشی تا پایان فصل در حساب شما مانده و امتیازات شما صفر می‌شد تا در هفته بعدی شانس برای تمامی کاربران برابر باشد. در پایان هر فصل، یک قرعه کشی بین کاربران انجام می‌شد. تا اینجا ظاهراً همه چیز عادی بود و با یک مسابقه سالم روبه رو بودیم اما ماجرا از آنجا رنگ دیگری به خود گرفت که برای پیشرفت در این مسابقه و شانس راه یافتن به جمع هشت نفر، باید دست به جیب شد و هزینه کرد.

در آغاز مسابقه برنده باش بعد از نصب اپلیکیشن، پنج پرسش رایگان در اختیار شما قرار داده می‌شد و اگر به آنها، پاسخ درستی می‌دادید، تعداد سوالات مجاز شما کم نمی‌شد؛ اما اگر جواب سوال را اشتباه می‌دادید یا جواب نداده و آن را رد می‌کردید، یکی از سهمیه پنج سوال کم می شد. در مقابل هر پاسخ صحیح 100 امتیاز برای کاربر داشت و برای هر جواب غلط 5 امتیاز و برای هر سوال بی‌جواب رد شده 20 امتیاز به شما تخصیص داده شده بود! اکنون تصور کنید پنج سوال را پیاپی اشتباه جواب دادید و دیگر فرصتی ندارید؛ باید چه کنید؟!

بخش شیرین ماجرا برای برگزارکنندکان همین جا بود. می‌توانستید سوال بخرید و به سرعت در رده بندی بالا بروید! سازندگان این مسابقه بسته‌های 2500 تومانی تا 20 هزار تومانی را عرضه کرده‌ بودند که متناسب با قیمت، 30 تا 1440 سوال را به راحتی به دست می‌آوردید. اگر همه 1440 سوال را بی‌پاسخ می‌گذاشتید نیز 28800 امتیاز به دست می‌آوردید و با خرید بسته‌های بیشتری شانس بیشتری نسبت به دیگران داشتید.

برگزارکنندگان روی همین بخش حساب کرده‌ بودند که از این طریق رقمی بسیار نجومی به دست آورند و در نهایت گلزار نیز از این مسیر بالاترین دریافتی را در تاریخ تلویزیون داشته باشد. بنابراین اساساً بحث مطالعه مطرح نبود و پرسش‌های مطرح توسط این اپلیکیشن را می‌شد با سرچ گوگل به سادگی پاسخ داد و همانگونه که مراجع تاکید کردند، این ماجرا صرفاً یک مدل بازی بخت آزمایی بود که پیش از این نیز به شیوه‌های آبرومندانه‌ترین توسط برخی اپلیکیشن‌ها در برنامه‌های مختلف پیاده سازی شد.

/تابناک

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید