پدیده "ابرماه صورتی" هرگاه ماه در حالت بدر، به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین برسد رخ می دهد. دیشب این پدیده در آسمان لندن و نیویورک اتفاق افتاد.

پدیده "ابرماه صورتی" که در ایران امشب شاهد خواهیم بود، در آمریکا و انگلیس زودتر و ساعاتی پیش اتفاق افتاد.

به گزارش سلام نو و به نقل از رویترز، بنا بر اعلام ستاره‌شناسان امروز، چهارشنبه ۸ آوریل مصادف با ۲۰ فروردین، شاهد پدیده "ابرماه صورتی" در آسمان شب خواهیم بود.

هرگاه ماه در حالت بدر، به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین می‌رسد درخشان‌تر و بزرگتر از معمول دیده می‌شود و پدیده "ابرماه" را رقم می‌زند.

ولی همانطور که ستاره‌شناسان از قبل اعلام کردند، مردم انگلیس و آمریکا زودتر از مردم سایر کشورها، شاهد این پدیده بوده‌اند.

تصویر زیر مربوط به رخداد "ابرماه صورتی" در آسمان لندن است که ماه را در نزدیک‌ترین وضعیت خود به زمین و درخشان‌ترین حالت آن نشان می‌دهد.

یکی از نکات جالب پدیده "ابر ماه" این است که طی آن می‌توان هم نواحی تاریک و هم نواحی روشن ماه را نظاره‌گر بود. این ویژگی، از مهم‌ترین ویژگی‌های ماه شناسی است.

نقاط تاریکی که روی ماه می‌بینیم جریان‌های گدازه‌ای باستانی در ماه هستند که حدود ۳.۵ میلیارد سال قدمت دارند.

تصویر زیر هم مربوط به رخداد پدیده ابرماه در آسمان نیویورک است.

از ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی، در ماه مارس پدیده ابر ماه رخ داده و پس از امشب، این پدیده در ماه مه هم رخ خواهد داد که درخشان‌ترین آن‌ها در آسمان امشب خواهد بود.

/ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***