با ابتلای اولین کارمند بخش بسته بندی آمازون به ویروس کرونا، این سوال پیش آمده که آیا بسته بندی مرسولات با رعایت نکات بهداشتی انجام می‌شود؟

به گزارش سلام نو، همزمان با اعلام مبتلا شدن یکی از کارکنان آمازون به ویروس کرونا که اتفاقا در بخش بسته بندی مرسولات کار می‌کرد، این سوال مطرح شد که آیا آمازون در ارسال مرسولات به صورت بهداشتی و در حالت کلی در ارسال مرسولات در این شرایط، موفق می‌شود؟

اخبار مربوط به آلوده شدن یکی از کارکنان انبار بسته‌بندی مرسولات آمازون در نیویورک، همزمان با دستورات مقامات آمریکا مبنی بر ترک نکردن خانه و خرید‌های اینترنی منتشر می‌شود. پیش از این نیز آمازون زیر بار فشار حجم بالای درخواست‌ها بوده، ولی اکنون شهروندان نسبت به آلوده نبودن محصولات مشکوک هستند. اگر ویروس کرونا در شبکه انبار‌های آمازون پخش شود، قابلیت ارسال محصولات این غول اینترنتی به چالشی کشیده می‌شود که تاکنون با آن مواجه نشده است.

پاسخ آمازون اما کلیشه‌ای‌تر از همیشه است. این کمپانی اعلام کرده با به کارگیری پروتکل‌های بهداشتی مختلف، از رخ دادن مجدد چنین اتفاقاتی جلوگیری خواهد کرد. البته این که این انبار تنها مربوط به بسته‌بندی بوده و از دیگر انبارهای این کمپاینی کوچک‌تر است نیز مزید بر علت شده تا ضدعفونی آن امری ساده‌تر شود. آمازون برای گندزدایی این انبار آن را موقتا تعطیل کرده و تمامی کارمندان را به مرخصی اجباری با حقوق فرستاده است.

بر اساس سخنان سخنگوی این کمپانی، انبار شرکت سیاتلی دوباره بازگشایی شده و آماده خدمت رسانی به شهروندان نیویورک است:

ما از شخصی که به این ویروس آلوده شده است، حمایت می‌کنیم. از اولین روزی که این شرایط در انبار ما حکم‌فرما شد، با مقامات خدمات درمانی همکاری نزدیکی انجام دادیم تا در حین خدمت‌رسانی به مردم، از همکاران و کارمندانمان نیز حفاظت کنیم. همچنین تمامی چارچوب‌های موجود برای ضدعفونی انبار‌ها را انجام می‌دهیم تا مطمئن شویم ویروس در این مکان وارد نشود.

یکی از این راه‌کار‌ها، افزایش دفعات ضدعفونی کردن انبار‌ها و ایجاد قوانین فاصله‌گیری اجتماعی میان کارمندان و رانندگان است. در این بین اما اتحادیه کارمندان نیویورک آمازون نظر دیگری دارند. آن‌ها معتقد هستند این انبار، سلامت آن‌ها و کل شهر را در خطر می‌اندازد و به همین دلیل از آمازون می‌خواهند تا برای دو هفته آن‌ها را به مرخصی با حقوق بفرستد تا حداقل از سلامتی خود مطمئن شوند.

اتفاقی که پیش از این نیز در رابطه با دیجی‌کالا رخ داده بود. بر اساس متنی که مدیر روابط عمومی این شرکت در دیجیاتو به رشته تحریر درآورده بود، بر سر دو راهی تعطیلی و خدمت‌رسانی به مردم مانده بودند. سوالی که نه تنها برای دیجی‌کالا، بلکه برای تمامی شرکت‌های این حوزه پیش می‌آید. مهمترین موضوع اما این است که اگر کارمندان این کمپانی‌ها به ویروس کرونا مبتلا شوند، آن‌ها می‌توانند همچنان خدمت‌رسانی به مردم را به بهترین و سالم‌ترین نحو انجام دهند؟

زمانی که اکثر دولت‌ها قرنطینه خانگی را الزامی کرده‌اند، شرکت‌های این چنینی بهترین راه‌حل برای تامین مایحتاج مردم هستند. البته اگر این موضوع را در نظر نگیریم که کارمندان این شرکت‌ها هم می‌تواند به کرونا دچار شوند. یکی از راه‌حل‌ها، کاهش سفارش‌های غیر ضروری است. کاری که آمازون هم در پیش گرفته و قصد دارد اولویت را بر ارسال محصولات بهداشتی بگذارد تا هم فشار را از روی کارمندان خود بردارد و هم بتواند به مردم خدمت‌رسانی کند.

این کمپانی برای جبران عقب‌افتادگی‌های خود کار سختی در پیش دارد، ولی آیا در نهایت بیماری کرونا می‌تواند این غول اینترنتی را نیز زمین بزند؟ زمین خوردن آن چه تبعاتی خواهد داشت؟ سوالاتی که شاید جف بزوس هم به سادگی به آن پاسخ ندهد.

/دیجیاتو

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***