دستیار فرمانده نیروی هوایی پاکستان اعلام کرد پاکستان برای استفاده از جنگنده‌های اف 16 نیازی به دریافت مجوز از آمریکا ندارد.

به گزارش سلام نو، عمیر شاه گفت که اسلام آباد برای استفاده از جنگنده‌های اف 16 خریداری شده از آمریکا نیاز به دریافت مجوز از کشور ندارد.

«عمیر شاه» دستیار فرمانده نیروی هوایی پاکستان در امور برنامه ریزی که در آستانه یکمین سال نبرد هوایی پاکستان و هند با خبرنگاران گفت و گو می کرد  با رد ادعای طرف هندی مبنی بر سرنگونی یک فروند اف-۱۶ پاکستان از سوی هند اظهار کرد تمامی جنگنده‌های اف-۱۶ پاکستان سلامت بوده و حتی این موضوع بارها از سوی کارشناسان و متخصصان مستقل نیز تایید شده است.

وی تاکید کرد: پاکستان برای دفاع از کشور و حفظ امنیت ملی لحظه‌ای تامل نکرده و از تمامی تجهیزات و دارایی‌های جنگی و دفاعی خود استفاده حداکثری خواهد کرد.

عمیر شاه اظهار داشت: جنگنده‌های اف-۱۶ خریداری شده از آمریکا نیز بخش اعظمی از ناوگان دفاع هوایی پاکستان را تشکیل می‌دهد و ما برای به کارگیری از آن ملزم به کسب اجازه از هیچ کشوری نیستیم.

رییس کل مطبوعات نیروی هوایی پاکستان نیز در این  نشست با اشاره تلویحی به اقدام هند در خرید جنگنده‌های رافائل و سامانه دفاعی اس-۴۰۰، گفت: پاکستان تحرکات نظامی و معامله‌های جنگی در منطقه را تحت نظر دارد اما این اقدامات هرگز ما را از تقویت بازدارندگی و بالا بردن توانمندی‌های دفاعی دور نخواهد کرد.

وی تاکید کرد: ما سر جنگ با هند نداریم، نبرد هوایی سال گذشته نیز در پاسخ به تهاجم به پاکستان بود و ما باید به طرف مقابل نشان می‌دادیم که هرگز از امنیت ملی و دفاع از قلمروی خود غافل نیستیم.

در پایان این نشست قطعاتی از بقایای یک فروند جنگنده هندی که هشتم اسفند سال گذشته در حریم هوایی پاکستان سرنگون شد، به نمایش گذاشته شد.

از سال ۱۳۴۹ شمسی تاکنون این اولین باری است که تنش ها میان دو همسایه هسته ای و رقیب سنتی پاکستان و هند تا این حد شدت یافت به طوری که دو کشور در مسیر جنگ تمام عیار قدم برداشتند.

دولت پاکستان پس از این ماجرا، «اَبی نندن» خلبان هندی که هواپیمای وی از سوی نیروی هوایی پاکستان سرنگون شده بود را به نشانه حُسن نیت آزاد کرد.

پس از حمله هوایی هند به خاک پاکستان در اوایل اسفندماه ۹۷ و پاسخ نظامی اسلام آباد به این حمله با سرنگونی دو جنگنده هندی، نگرانی جامعه جهانی نسبت به اوضاع متشنج شبه قاره بیشتر شد به طور که بسیاری از کشورهای منطقه و جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران با ابراز تاسف از این وضعیت، جهت جلوگیری از افزایش تنشج میان دهلی و اسلام آباد، از آمادگی خود برای کمک به حل مسالمت آمیز تمامی مسائل میان این دو کشور جنوب آسیا خبر دادند.

/ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***