علیرضا جلالی‌تبار زاده بازیگر 41 ساله سینما و تلویزیون متولد ۲۱ اردیبهشت ۱۳۵۷ در شهر تهران است، وی فارغ‌التحصیل هنرستان صدا و سیما، فارغ‌التحصیل دانشکده هنر و معماری است و بازی در فیلم و سریال های شاخصی نظیر : «وقتی همه خوابیم»، «ترور خاموش» و ... را در کارنامه هنری خود دارد.

سلام نو - سرویس فرهنگ و هنر: علیرضا جلالی تبار بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که با فیلم «بی‌صدا حلزون» به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده و تهیه کنندگی مرتضی شایسته در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در خصوص سریال «وارش» اظهار کرد: وارش یک مجموعه پربازیگر و پر لوکیشن بود و در اوج بحران اقتصادی با دلار پانزده هزارتومانی فیلم‌برداری شد و با همدلی و انگیزه کارگردان و عوامل چه در گرمای مرداد چه در زمستان در سیاهکل به لحاظ همدلی محیط گرمی را تجربه کردیم که نتیجه آن را مردم در تصویر دیدند و با نظرات مثبتشان خستگی از تنمان بیرون رفت.

وی در همین راستا ادامه داد : جذابت نقش یوسف از نظر من بلوغی بود که در طول زندگی به آن دست یافت و این بخش مهم زندگی این کاراکتر به حساب می‌آید.

جلالی تبار در خصوص همکاری با رامین راستاد در این سریال اظهار کرد: بعد از سریال «وارش» نیز با رامین راستاد تجربه همکاری دیگری در فیلم «سه سپیده» به کارگردانی رحیم طوفان را داشتیم؛ رامین راستاد بازیگر بسیار قابلی است این اقبال برای من بود که در این پروژه نیز با وی همکاری داشتم که احتمالاً در بهمن‌ماه پخش شود و اگرچه فیلم برای مرکز اردبیل است اما به‌واسطه زحمات دوستان از شبکه یک پخش خواهد شد.

بازیگر سریال «وارش» در خصوص جذابیت های نقش خود در این سریال اظهار کرد: یوسف در داستان سریال وارش حکایت خاص خودش را دارد وی در ادامه زندگی متوجه می‌شود آسیب‌هایی که متحمل شده نتیجه برخی روابط و افراد است همین تنش‌ها جذابیت نقش یوسف را افزایش می‌داد.

بازیگر فیلم سینمایی «وقتی همه خوابیم» در خصوص برخی اظهار نظر‌ها در مورد شباهت داستان سریال  «وارش» با سریال  «ستایش» ابراز کرد: اینکه برخی از داستان‌ها شباهت‌هایی به هم دارند امر عادی است و نمی‌توان این برداشت را داشت که سریال‌ها از یکدیگر کپی برداری کرده‌اند این تعبیری نادرست است.

وی در خصوص دیگر فعالیت‌هایش اظهار کرد: فیلم «سلول انفرادی» را آماده پخش دارم که فکر می‌کنم در گروه هنر و تجربه آماده شود.

وی در پایان پیرامون وضعیت فعلی صداوسیما خاطر نشان کرد: از ظن بنده صداوسیما نیاز به یک بازنگری اساسی دارد چراکه بسیاری از قوانین حاکم بر صداوسیما چهل سال قدمت دارد و حتی برخی از دوره قبل مانده است و همه آن مربوط به فرهنگ نیست و برخی مثلاً مربوط به برآورد بودجه است به این نحو که فیلم‌ساز بایستی پنج قسمت از سریال را بسازد و ارائه بدهد تا بتواند قسط اول را دریافت کند ولی از یک‌طرف می‌شود برخی از قسمت‌های این پنج قسمت را رج زد صرفه اقتصادی ندارد و بیشتر معضلی که صداوسیما دارد در این حیطه است که در برنامه‌سازی و برنامه استودیویی باید دوباره بخش نظرسنجی و فکری را فعال‌تر کند تا بتواند از تمام توانی که دارد استفاده کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***