به نظر می رسد مسیح علینژاد، فعال سیاسی مخالف نظام که آرا و نظرات براندازانه او نیازی به توضیح ندارد قرار است در این اجلاس شرکت کند. آنچه مشخص است داووس امسال از نمایندگان واقعی ایران خالی است.

سلام نو – سرویس اقتصادی: اجلاس داووس 2020 در حالی برگزار می شود که ترامپ پس از یک سال غیبت بار دیگر در این اجلاس شرکت می‌کند و از سوی دیگر جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان مهم‌ترین غایب این اجلاس است.

به گزارش سلام نو، این البته به معنای این نیست که هیچ شخصیت ایرانی در این اجلاس حضور پیدا نمی کند. به نظر می رسد مسیح علینژاد، فعال سیاسی مخالف نظام که آرا و نظرات براندازانه او نیازی به توضیح ندارد قرار است در این اجلاس شرکت کند. آنچه مشخص است داووس امسال از نمایندگان واقعی ایران خالی است.

تا همین چند وقت پیش برخی صاحب‌نظران تصورشان این بود که احتمال دیدار مقام های ارشد ایران و آمریکا در داووس امسال وجود دارد. بورگه بِرندِه، رئیس مجمع جهانی اقتصاد در مقر مجمع جهانی اقتصاد در ژنو در آستانه نشست پنجاهمین سالگرد آن اجلاس با اشاره به غیبت ظریف گفته است: ما باید لغو این سفر را در پس زمینه وضعیت نامعلوم در منطقه و آن چه در حال وقوع است ببینیم.

آن طور که خبر رسیده جواد ظریف قصد داشته به داووس برود اما برنامه تنظیمی که برای او ریخته شده و برنامه‌ای که توافق شده بود به صورت یک طرفه به هم خورده و همین باعث شده تا ظریف قید رفتن به داووس را بزند.

سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتر شخصی خود با اشاره به عدم حضور محمدجواد ظریف در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس نوشت: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران کاملا قصد داشت که در نشست سال جاری مجمع جهانی اقتصاد در پی دعوت رسمی و شخصی صورت گرفته از سوی این مجمع، حضور یابد. متاسفانه به دلیل تغییرات یک طرفه در برنامه ریزی که قبلا مورد توافق قرار گرفته بود، این امر محقق نشد و فرصت برای گفتگو از دست رفت.

همه چیز درباره اجلاس داووس

مجمع جهانی اقتصاد یکی از سازمان‌های بزرگ اقتصادی  در کشور سوئیس است. درآمد سالانه ای که برای مجمع جهانی اقتصاد برآورد شده بیش از ۸۰ میلیون دلار درآمد دارد. ضمن اینکه سالانه برای بیشتر از ۲۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است. بیشتر از هزار شرکت مطرح جهان با پرداخت حق عضویت، هزینه‌های این مجمع را تأمین می‌کنند که حداقلِ آن ۴۲٬۵۰۰ فرانک سوئیس در سال است. حضور روسای شرکت‌ها در نشست داووس ۱۸٬۰۰۰ فرانک هزینه ورودی دارد. ۲۵۰٬۰۰۰ تا ۵۰۰٬۰۰۰ فرانک هم هزینهٔ شراکت در برنامه‌ها و طرح‌های کنفرانس است.

مجمع جهانی اقتصاد برای نخستین بار در ژانویه سال ۱۹۷۱ و در شهر داووس توسط کلاوس شواب، اقتصاددان و مهندس برجسته اروپایی  به عنوان جایی برای جمع شدن رهبران اقتصادی و سرمایه‌داران اروپایی راه اندازی شد. این اقتصاددان که در آن زمان در دانشگاه ژنو تدریس می‌کرد، داووس را برای جمع شدن اقتصاددانان، سیاستمداران، صاحبان سرمایه، نظریه‌پردازان و هنرمندان انتخاب کرد. از ابتدا قرار بود تا داووس برای جمع شدن افراد و صحبت در رابطه با مسائل روز اروپا تشکیل شود.

در داووس 2020 قریب به سه هزار نفر از رهبران و مقام های ارشد جهان از ۱۱۸ کشور طی ۲۱ تا ۲۴ ژانویه در «داووس» گرد هم خواهند آمد. برهم صالح، رئیس جمهوری عراق، و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، از جمله ۵۳ رهبر کشورهای جهان هستند که در این اجلاس حضور خواهند داشت.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***