رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانش اموزان مدارس می توانند از تجهیزات این دانشگاه ها برای ارتقای دانش خود استفاده کنند، گفت: با توجه به گستره ملی وبین المللی دانشگاه پیام نور لذا این دانشگاه می‌تواند در کنار آموزش ‌و پرورش در جهت تعلیم و تربیت دانش اموزان قرار بگیرد.

به گزارش سلام نو، محمدرضا زمانی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی که با هدف توسعه مشارکت دانشگاه در برگزاری آموزش های آزاد کوتاه مدت داوطلبان و نیروی انسانی آموزش و پرورش به ویژه مدارس غیردولتی امضا شد، با اشاره به اینکه راه‌های مشارکت این دو مجموعه احصا شده است، گفت: آموزش و پرورش با توجه به نقش حساس تعلیم و تربیتی که در گستره جغرافیایی کشور دارد، یکی از نهادهای بسیار مهم کشور به شمار می رود و دانشگاه پیام نور نیز با توجه به گستره ملی وبین المللی، می‌تواند در کنار آموزش ‌و پرورش قرار بگیرد و این دومجموعه به‌خوبی از این پتانسیل استفاده کنند.»

وی با اشاره به مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در داخل کشور افزود: دانشگاه پیام‌نور با ۵۰۰مرکز و واحد در سراسر کشور ، ۴۰ مرکز بین المللی و حدود ۴ هزار عضو علمی خدمات بسیار مطلوبی را به ۴۳۰هزار دانشجوی فعال تقریبا در تمامی رشته ها ارائه می دهد.

رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به ویژگی‌های این دانشگاه گفت: این دانشگاه از بستر و زیرساخت های الکترونیک بسیار خوبی برخوردار است و علاوه بر تولید محتوای الکترونیک مطلوب ، آزمون های الکترونیکی با دقت و امنیت بالا را در هر ترم برگزار می کند.

وی با اشاره به تعداد آزمون های الکترونیکی در هر ترم دانشگاه پیام نور و حساسیت فوق العاده بالای این آزمون ها افزود: این دانشگاه در سال جاری تواننست نزدیک به ۱۴۰ هزار آزمون نفر الکترونیکی را به تعداد آزمون های قبلی بیفزاید و در حال حاضر در هر ترم حدود ۳ میلیون آزمون نفر در این دانشگاه برگزار می شود.

زمانی دانشگاه پیام نور را متعلق به همه دانست و ضمن اعلام آمادگی دانشگاه پیام نور برای در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات این دانشگاه به کارمندان و دانش آموزان ابراز امیدواری کرد: دانش آموزان آینده ساز میهن اسلامی با حضور در دانشگاه پیام نور ضمن استفاده از تجهیزات و امکانات این دانشگاه، گامی موثر در جهت ارتقای دانش خود برداشته و با کسب انگیزه از این دانشگاه برای ارتقاء و اعتلای هر چه بیشتر ایران اسلامی اهتمام ورزند.

در ادامه، زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی نیز با قدردانی از همراهی و همکاری دانشگاه پیام‌نور، گفت: در حوزه مدیریت آموزش از راه دور ۱۷۵۰مدرسه آموزش از راه دور داریم که انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه پیام نور در بخش استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی برای حل مشکلات دانش‌آموزانی که محروم از تحصیل هستند بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

زینی وند بابیان اینکه هدف سازمان جلب و جذب مشارکت‌های مردمی و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی است، گفت: آموزش‌وپرورش نهاد بسیار گسترده‌ای است که مشارکت نهادهای دیگر می‌تواند در دست‌یابی به اهداف نظام تعلیم و تربیت بسیار کمک کند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی خاطرنشان کرد: معلمان به‌ عنوان الگوی کاملاً امین در عرصه تعلیم و تربیت و موثرترین عنصر در تحقق اهداف آموزش‌وپرورش هستند و توانمندسازی و تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان مخصوصاً در مدارس غیردولتی بسیار مدنظر است و در این خصوص برنامه‌ریزی‌هایی انجام‌شده است.

وی در ادامه گفت: در مدارس غیردولتی بیش از ۲۰۵هزار نیروی آزاد گزینش‌شده مشغول به کار هستند و دانشگاه پیام نور با توجه به ظرفیتی که از لحاظ دانش، امکانات و تجهیزات دارد، می‌تواند در دوره‌های آموزشی بدو خدمت و ضمن خدمت معلمان سازمان را همراهی نماید.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی تأکید کرد: امضای تفاهم‌نامه بین سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و دانشگاه پیام نور باعث می‌شود که عدم همبستگی و پیوستگی بین آموزش‌وپرورش و آموزش عالی از بین برود و به اهداف عالیه نظام آموزشی دست پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به امضای دکتر محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور و مجتبی زینی وند معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی رسید و به موجب این تفاهم نامه، دانشگاه پیام نور و سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی، در زمینه های مرتبط با اهداف و برنامه های طرفین، همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی خواهند داشت./ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***