به گزارش سلام نو، مهدی احمدی در نشست با خبرنگاران استان، اظهار کرد: بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان که تازه تاسیس است و امیدواریم با گسترش شعبههای خود در استان های کشور بتواند در آینده نه چندان دور نقایص و کمبودهای این مرکز دانشگاهی را جبران کند.
وی با تاکید بر اهتمام ویژه مسئولین به دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: با توجه به تربیت معلمان و تعلیم و تربیت نسلهای آینده ساز کشور توجه به دانشگاه فرهنگیان امری ضروری و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
احمدی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۷ و مکلف کردن کلیه دستگاهها بر فعالیت و کمک به این دانشگاه، گفت: رهبر معظم انقلاب در این بیانات بر ضرورت توجه به مشارکت مردم در پیشبرد امور این دانشگاه و عرصه تربیت معلم نیز تاکید داشتند که در تحقق این فرمایشات بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان تشکیل شده است.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه به فرموده رهبری تمام دستگاهها به ویزه سازمان امور استخدامی، وزارت علوم و سایر دستگاهها باید با همت و اهتمام نقایصی را که دانشگاه فرهنگیان دارد برطرف سازند، بیان کرد: لرستان دوازدهمین استان کشور است که شعبه استانی این بنیاد را راهاندازی و فعال میکند و تا پایان سال این بنیاد در تمام استانها راهاندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه به فرموده رهبری دانشگاه فرهنگیان نظام اصلی و ثقل تعلیم و تربیت کشور است و باید به این دانشگاه پرداخته شود، گفت: آموزش در توسعه و پیشرفت کشور نقش تعیین کنندهای دارد و در این مسیر تربیت معلم خوب و توانمند نیازی است که دانشگاه فرهنگیان با توجه به تخصص و دانش موجود در این زمینه که دارد میتواند نقش محوری ایفا کند.
احمدی با اشاره به اینکه غفلت از اهمیت تربیت معلم در دوره های گذشته موجب شده در سال ۱۴۰۴ با سونامی کمبود معلم به تعداد ۴۰۰ هزار نفر در کشور مواجه شویم، عنوان کرد: با افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور که از پارسال آغاز شده است تلاش میشود تا بتوانیم با این وضعیت پیش رو به خوبی مقابله و آن را مدیریت کنیم.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: هم اکنون این دانشگاه در کشور دارای ۷۰ هزار دانشجوست که توانسته تا ۹۰ درصد کمبود معلم در سالهای آینده را جبران کند، همچنان پذیرش دانشجو در سالهای پیش رو در دستور کار داریم.
وی تاکید کرد: کمک و مشارکت نیکوکاران و خیرین در تامین نیازها و توسعه دانشگاه فرهنگیان از جمله مواردی است که با فعالیت بنیاد خیرین حامی این دانشگاه میتوان امید داشت که به زودی محقق شود.
این مسئول بر تهیه بانک اطلاعات خیرین با همکاری دانشگاه فرهنگیان در همه استانها تاکید کرد و با بیان اینکه ۶۰ درصد آمار برای تهیه بانک اطلاعاتی خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان گردآوری شده است، بیان کرد: تدوین نقشه جامع دانشگاه فرهنگیان و جذب کمک برای رفع مشکلات و نیازهای دانشگاه از دیگر اولویتهای فعالیت در این بنیاد محسوب میشود اما مشکل ما در اعتبارات است و با توجه به وضعیت اعتبارات، دولت توان کار را ندارد به همین دلیل باید از ظرفیت مردمی استفاده کرد.
وی با تأکید بر اهمیت به آموزش کیفی دانشگاه فرهنگیان، گفت: باید معلمی تحویل دهیم که در تراز انقلاب اسلامی باشد؛ این در حالیاست که دانشگاه فرهنگیان مکان مقدسی است که خانوادهها عزیزترین وجود خود یعنی فرزندان را برای کسب علم به آنجا میفرستند.
احمدی با اشاره به اینکه در دانشگاه فرهنگیان خلأ وجود خیرین و ظرفیتهای مردمی احساس میشد، بیان کرد: ۹۸ پردیس دانشگاه فرهنگیان در سطح کشور فعال هستند.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان از آغاز بهکار بنیاد خیرین لرستان حامی دانشگاه فرهنگیان کشور خبر داد و گفت: برای توسعه فیزیکی و نیز برای ایجاد دانشگاه جامع فرهنگیان دولت مکلف شد ۱۰۰ هکتار برای دانشگاه جامع فرهنگیان اختصاص دهد چراکه تولید دانشگاه فرهنگیان ۳۰ سال در خدمت جامعه قرار میگیرد.
احمدی با بیان اینکه دیماه امسال همایش تجلیل از واقفان و نیکوکاران بههمت این بنیاد برگزار میشود، اضافه کرد: در حاشیه این جشنواره دستاوردهای رسانهای ۳۱ استان کشور برپا خواهد شد و اگر موجافکنی و گزارش اخبار یک رسانه استانی در ترویج فرهنگ نیکوکاری و کمک به بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان قوی باشد مورد تقدیر قرار خواهند گرفت./ ایسنا