بوسیدن که یکی از راه های ابراز علاقه می باشد حقیقت های جالبی را در پشت خود پنهان کرده است و فواید و مضرات مختلفی را برای بدن به رقم می زند اما اینکه بوسه از کجا آمده است این سوالی است که شاید بسیاری از ما از جواب آن اطلاعی نداشته باشیم پس به بررسی آن می پردازیم .

بوسه چگونه به وجود آمده است؟

بعضی از افراد معتقدند بوسه با دهان نشآت گرفته از مادران می باشد که غذای جویده را از دهان خود در دهان نوزادشان قرار می‌دادند. این کار غذا دادن همزمان با بوسه گفته می شود و عمدتاً در پرندگان هم دیده می‌شود اما عده‌ای دیگر نظریه ای را بیان کرده اند که می گویند بوسه میل غریزی است ولی در مقابل نظری دیگر وجود دارد که بوسه را فرآیندی اکتسابی در نظر می گیرند و در کتاب های مذهب وداعی هند به عمل بوسیدن اشاره شده است و به آن لمس با دهان می گویند.

همچنین در تاریخ می توان موردی را یافت که بیان شده است به دنبال حمله اسکندر مقدونی به هند عمل لمس با دهان در سرتا سر دنیا گسترش پیدا کرد.

این نوع بوسیدن امروزی از کجا شکل گرفته است؟

طبق آماری که در زمینه بوسیدن به دست آمده است مشخص شده که دو سوم افراد در هنگام بوسه سر خود را به سمت راست خم می کنند اما نکته شگفت انگیزی که وجود دارد این است که این عمل در واقع ژنتیکی می باشد و محققان بر این باورند که هنگامی که سر را به سمت راست خم می کنید به این دلیل می باشد که ما هنگامی که جنین بودیم و در شکم مادر خود قرار داشتیم سر ما به همین سمت خم می‌شد.

زنان در بوسیدن پیش قدم هستند

اغلب اوقات زنان هستند که برای بوسیدن و ابراز محبت پیشقدم می شوند زیرا آنها کمتر نگران بوی بد دهان خود می باشند زیرا همیشه از نخ دندان استفاده می کنند و در روز عادت مسواک زدن خود را نسبت به مردان ترک نمی‌ کنند.

۱۰ درصد افراد یکدیگر را نمی بوسند

اسکیموها به خاطر اینکه در سرما قرار دارند همیشه دهان خود را می پوشانند و به همین دلیل و به خاطر ترس از منجمد شدن دهانشان در هنگام مواجهه با یکدیگر و نشان دادن علاقه خود به طرف مقابل بینی های خود را به همدیگر می کشند و در بعضی از مناطق سودان مردم بر این باورند که روح انسان از طریق دهان آنها می تواند خارج شود و برای اینکه ترس از آن دارند روحشان تسلیم شخص دیگری نشود یکدیگر را نمی بوسند و همچنین ۱۸ میلیون سال ساکنان جزیره ماگایا زندگی خود را بدون آنکه راجع بوسه و نحوه آن چیزی بدانند گذراندند و تا دهه ۱۷۰۰ میلادی که انگلیسی‌ها پا به این جزیره گذاشتند از بوسه اطلاعی نداشتند.

بوسیدن در بعضی از کشورها ممنوع است

بوسیدن در ملا عام در بعضی از کشورها دارای مجازات می باشد. مثلاً در سال ۲۰۱۰ مردی در عربستان به خاطر بوسیدن در ملا عام ۳۰ ضربه شلاق و ۴ ماه زندان محکوم شد و در بعضی از ایالت های آمریکا مردان سبیل دار نباید دیگران را در ملا عام ببوسند البته که این قانون فقط در کتاب قوانین آنها بیان شده است و پلیس در اجرای آن سخت گیری نمی کند .

طولانی ترین بوسه جهان

طولانی ترین بوسه دنیا ۵۸ ساعت و ۳۵ دقیقه و ۵۸ ثانیه به طول انجامید و این رکورد در سال ۲۰۱۳ توسط یک زوج تایلندی به وجود آمد و در ۱۲ فوریه در شهر پاتایا آغاز شد و در روز ولنتاین یعنی ۱۴ فوریه به پایان رسید .

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***