کنسرت مدونا طبق روال همیشگی او با تاخیر شروع شد .در حالیکه قرار بود ساعت ده و نیم شب پنجشنبه در هتل کازینوی سزار پالاس وی روی صحنه باشد ولی ساعت دوازده آمد و با اعتراض مردم رو به رو شد.

به گزارش سلام نو، تعدادی از تماشاگران با سوت و فریاد به این تأخیر طولانی اعتراض کردند و حدود پانصد نفر نیز پس از اتمام کنسرت پول بلیت‌های خود را پس گرفتند.

گروهی از تماشاگران در شبکه‌های اجتماعی به اظهار نظر در این رابطه پرداختند و از رفتار غیرحرفه‌ای مدونا انتقاد کردند. به گفته تعدادی از آنها برخی از حاضرین در صندلی‌های خود خواب بودند و نتوانستند کنسرت را تماشا کنند.

مدونا عادت به تاخیر در کنسرت دارد

مدونا یکی از هنرمندانی است که همیشه کنسرت‌های خود را با تأخیر شروع می‌کند و در سال‌‌های اخیر این موضوع با انتقادهای زیادی همراه شده است. با این حال برخی از طرفداران ضمن حمایت از این هنرمند در شبکه‌های اجتماعی، تأخیر در آغاز کنسرت‌های او را عادی توصیف کردند.

به گفته این گروه تماشای کنسرت او به قدری لذتبخش است که آنها مشکلی با این تأخیرهای طولانی ندارد.

توییت پرحاشیه مدونا چه بود؟

مدونا پس از کنسرت ویدئویی در صفحه توئیتر خود به اشتراک گذاشت که روی صحنه می‌گوید: "برای یک ملکه هیچ زمانی دیر نیست."

این تور جهانی به مناسبت انتشار آلبوم جدید مدونا به نام "مادام ایکس" برگزار می‌شود.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید