سلام نو - سرویس سیاسی: ماجرا از یک پست اینستاگرامی شروع شد. دختر آقای کی نژاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار همسر و فرزند خود عکس های شخصی خود را در اینستاگرام منتشر کرد. عکس هایی که با بازخوردهای متفاوتی همراه بود.
به گزارش سلام نو، تفاوت دیدگاه در بین فرزندان و نسل مدیران انقلابی که هنوز بر سر کار هستند، امر عجیبی نیست. کم نیستند فرزندان شخصیت های برجسته انقلاب که روش و منش متفاوتی را از خانواده انتخاب می کنند. تا اینجای کار به نظر نمی آید مشکلی در رابطه با عکس های منتشر شده باشد. با این حال منتقدان معتقدند شخصی که عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است، وقتی فرزندش را نتوانسته در مسیر مدنظر خود هدایت کند چگونه می تواند در حوزه های فرهنگی در جامعه اثرگذار باشد.
مشکل اصلی از جایی شروع می شود که آقای کی نژاد که مشخص است نه آشنایی کافی با فضای مجازی دارد و نه رسانه را به خوبی می شناسد در سخنانی عجیب می گوید عکس ها همگی فتوشاپ هستند! اگر واقعا آقای کی نژاد بنا بر آنچه رسانه ها خبر داده اند، این حرفها را گفته باشد باید به حال این جنس مدیران تاسف خورد.
رضا رشیدپور، مجری معروف هم در برنامه حالاخورشید با طعنه نسبت به این ماجرا اظهار کرد: به گمانم باید یک دوره فتوشاپ برای بسیاری از مسئولان برگزار شود تا آنها با فتوشاپ آشنا بشوند و بدانند چگونه کار می کند. بهتر است مسئولین بدانند در فتوشاپ چه کارهایی می شود کرد و چه کارهایی نمی شود کرد! به تازگی هر اتفاقی می افتد می گویند فتوشاپ است در حدی که کم مانده خالق فتوشاپ هم بیاید و بگوید من این قابلیت را در نرم افزار خود نگذاشته ام!
سید مهدی صدرالساداتی روحانی مشهور و پرحاشیه اصولگرا نسبت به این عکس ها بازخورد دور از ذهنی نشان داده و گفته است: انقلاب فرهنگی از این بالاتر که فرزند عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آمریکا تابعیت بگیرد و از آنجا برای ایرانیان سبک زندگی تدریس بکند؟ البته که برنامه های پدر با دخترش میتواند متفاوت باشد اما اینکه مدیریت فرهنگی کشور سالهای سال در دست عزیزانی باشد که نزدیکانشان آمریکایی میشوند و علنا معرف سبک زندگی آمریکایی میشوند، بعد خودشان برای فرهنگ فرزندان بقیه مردم و اساتید دانشگاه ها اعمال نفوذ می کنند، عجیب نیست؟ شما برنامه فرهنگی طراحی میکنید؟ و کس دیگر هم بلد نیست بیاید طراحی کند که کمتر آبروریزی باشد؟
بعد از انتشار عکس های سلوی کی نژاد در فضای مجازی در میان انتقادات وارده به او و پدرش، ادعاهایی در رابطه با روند تحصیلی او مطرح شد و بعضی از او تحت عنوان ژن خوب یاد کردند. ادعاهایی که با واکنش عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی رو به رو شد.
کی نژاد با دروغ خواندن این ادعاها در جوابیه ای گفته است: در مورد دختر اینجانب سلوی، باید اذعان کنم که با وجود شایعه پراکنی بدخواهان، به عنوان پدر به لحاظ کسب مدارج علمی و موفقیت های بسیار به فرزند حاذق خود افتخار می کنم و از ایشان به واسطه سختی هایی که از قِبَل اسم و رسم بنده متحمل شده اند قدردانی می کنم.
در فضای توییتر هم بحث داغ بود. بسیاری از کاربران از فتوشاپ خوانده شدن این عکس ها انتقاد کرده بودند و این واکنش را به نوعی توهین به مخاطب فرض کرده بودند. عده ای دیگر از قدرت شبکه های اجتماعی و نفوذ رسانه ای این ماجرا و در نتیجه پاسخگویی ناگزیر آقای کی نژاد گفتند. بعد از واکنش های تندی که در روزهای اخیر نسبت به کی نژاد و خانواده اش مطرح شد، سلوی کی نژاد، دختر او ترجیح داد اکانت خود در اینستاگرام را ببندد.
شاید برخی اتهامات وارده نسبت به دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی روا نباشد اما واقعیت این است که در سالهای اخیر حساسیت نسبت به فرزندان مدیرانی که کشور را ترک کرده اند و در خارج از کشور زندگی می کنند، بسیار بالا رفته و شاید بهتر باشد این افراد متوجه این مساله باشند.