به گزارش سلام نو، یک سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس خاطر نشان کرد: شهرکسازی -در این منطقه- طبق قوانین بینالمللی غیر قانونی و راه حل تشکیل دو دولت فلسطین و اسرائیل را تضعیف می کند.
وی تصریح کرد: دولت انگلیس از اسرائیل میخواهد تا از اقدامات ناکارآمد دست بکشد.
هفته گذشته "شورای عالی برنامه ریزی اداره مدنی" رژیم صهیونیستی ساخت بالغ بر ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی را در کرانه باختری تایید کرد. این اقدام صهیونیستها از سوی اتحادیه اروپا نیز مورد انتقاد قرار گرفت و این اتحادیه در بیانیه ای، ساخت واحدهای جدید در سرزمینهای اشغالی فلسطین را غیر قانونی خواند.
تایید ساخت غیرقانونی واحدهای مسکونی در حالی صورت می گیرد که دستور ساخت تعداد واحدها در سال ۲۰۱۹ را به هشت هزار و ۳۳۷ واحد می رساند. به گزارش گروه حقوق بشری "صلح اکنون" در سرزمین های اشغالی، این میزان در مقایسه با سال گذشته میلادی ۵۰ درصد افزایش یافته است.
افزایش شهرک سازیها توسط رژیم اشغالگر قدس در این سال مصادف با شروع روند مذاکرات جدید برای رسیدن به صلح بین اسرائیلیها و فلسطینیها و همچنین آغاز کار تیم مذاکراتی ترامپ برای رسیدن به "معامله قرن" بود.
براساس گزارش گروه صلح اکنون، در حال حاضر ۲۵۳ شهرک توسط صهیونیستها در کرانه باختری ایجاد شده است.
سکونت یهودیان در شهرکهای غیرقانونی در کرانه باختری پس از اشغال این منطقه توسط رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ رفته رفته آغاز شد و تعداد شهرک نشینان پنج سال بعد یعنی در سال ۱۹۷۲ میلادی به یک هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
استقرار صهیونیستها در اراضی اشغالی فلسطین پس از آن و طی سالهای متمادی ادامه داشت و طبق آخرین گزارش در سال ۲۰۱۸ حدود ۴۳۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری و قدس شرقی سکونت داده شده اند.
اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در نقض آشکار قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد مصوبه در ۲۳ دسامبر ۲۰۱۶ (۳دی ۹۵) است.
این قطعنامه ضمن غیر قانونی خواندن شهرک سازی در اراضی فلسطینیها از رژیم صهیونیستی می خواهد که عملیات شهرک سازی را متوقف کند.
با وجود قطعنامه های مصوب شورای امنیت سازمان ملل برای توقف شهرک سازیها در کرانه باختری، همچنان سیاست اشغالگری صهیونیستها ادامه دارد تا جایی که "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان کمپین انتخابات پارلمانی وعده الحاق بخشهایی از کرانه باختری را به سرزمینهای اشغالی داده بود./ ایرنا