سلام نو - سرویس سیاسی: حواشی قانون جنجالی منع به کارگیری بازنشستگان ادامه دارد. بعد از اینکه نفوذ به پرونده های جانبازی و افزایش درصد جانبازی برای بسیاری راهگشا نبود، برخی از مدیران با خرج کردن از رهبری و ادعای اجازه داشتن از ایشان می خواهند از بازنشستگی مستنثن باشند. در این بین برخی مدیران هم بدون هیچ گونه اجازه نامه ای میز مدیریت خود را ترک نکرده اند.
به گزارش سلام نو، بر مبنای ابلاغیه رئیس جمهور بر اساس قانون منع به کارگیری بازنشستگان که به تصویب مجلس رسیده بود مقرر شده بود تمام مدیران بازنشسته که در مناصب دولتی و دستگاه های اجرایی مشغول به کار هستند تا تاریخ اول آذرماه ۹۷ پست های مدیریتی خود را به نیروهای جوان واگذار کنند. در این بین برخی مدیران کوشیدند تا با انتصاب های جنجالی در روزهای منتهی به آذر ماه آخرین تلاش ها برای نگه داشتن نفوذ خود در پست مدیریتی خود که باید با آن خداحافظی می کردند، را انجام دهند. برخی نیز به فکر بالا بردن غیرقانونی درصد جانبازی خود افتادند.
سید احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس و از طراحان قانون منع به کارگیری بازنشستگان تاکید کرده بود با افرادی که قصد دور زدن این قانون را دارند، برخورد می شود. با این حال مدیران بازنشسته دست به هر کاری برای باقی ماندن بر سر میز خود می کنند.
شب گذشته در یک طوفان توییتری، مردم ضمن تاکید بر لزوم اجرای بدون استثنای قانون منع به کارگیری بازنشستگان با هشتگ #بدون_استثنا مطالبات خود را بیان کردند. در این طوفان توییتری که با استقبال قابل توجهی همراه بود، تیغ برنده انتقادات مردم بیشتر از همه متوجه سازمان صدا و سیما بود. مردم خواهان این بودند که مدیران صدا و سیما بدون هیچ گونه استثنایی به خانه بروند.
آذری جهرمی، محمود صادقی و شهیندخت مولاوردی از جمله شاخص ترین چهره هایی بودند که با این طوفان توییتری همراهی کرده اند. وزیر ارتباطات که پیش تر بحث ممنوع التصویری اش در صداوسیما نیز مطرح بود، با بیان انتقادات تندی نوشت: یعنی آنقدر پست و مقام برای برخی ارزش دارد که اینگونه مقابل اجرای بدون استثنا قانون بایستند و امید را در جوانان خشک کنند؟ خیالتان راحت،این جوانان هموطن شما هستند.دیگر دوران تافته جدا بافته بودن تمام شده، بیایید این بار یک کار برای مردم بکنید. آنقدر هم که فکر می کنید سخت نیست!
مدیران پیرمرد! وقت بازی کردن با نوهها فرا رسیده است
برخی کاربران فضای مجازی به طعنه مدیران بازنشسته را پیرمردانی خواندند که وقت بازی کردن با نوه هایشان فرا رسیده است. شهاب طباطبایی، فعال سیاسی در توییتی درباره تلاش مدیران بازنشسته برای ماندن بر میز مدیریت خود نوشته است: نگران سلامتی مدیران بازنشسته هستم، تلاش های چندماه اخیرِ برخی مدیران سالمند برای ماندن در پست، از مجموع فعالیت های چهل سال خدمتشان بیشتر شده است.
یاشار سلطانی ، روزنامه نگار نیز در همراهی با این طوفان توییتری نوشته است: کسانی که ٤٠ سال قبل، در اوج جوانی و بی تجربگی، به واسطه پیروزی انقلاب، صندلی را از پیشینیان تصاحب کردند، چرا تحویل دادن صندلی به متخصصان جوانتر را خطر برای کشور جلوه می دهند؟
کاربر دیگری نوشته است: اگر قرار بود استثنایی قائل بشویم ترجیح می دادیم آن کارگر بازنشسته با ۸سر عائله و ۳دختر دم بخت که به صورت شرکتی کار می کرد و ماهی ۱ میلیون تومان حقوق می گرفت استثنا بشود.
به جز صدا و سیما، وزارت بهداشت نیز از دیگر نهادهایی بود که مورد انتقاد جدی مردم بود. وزیر بهداشت حتی برای غیرتخصصی ترین معاونانش و یا حتی مشاورینش هم حاضر نشده با دوستان بازنشسته خود خداحافظی کند. کاربران از این اقدام به عنوان دهن کجی به قانون و جوانان یاد کرده اند.
رضا کریمی در انتقادی تند از هاشمی، وزیر بهداشت در توییتر اظهار کرده است: در اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان سختی جا به جایی ۱۵ استاندار بیشتر بود یا مشاور اجتماعی وزیر بهداشت؟ برای جانشینی آقای ایازی قحط الرجال بود؟
یگانه خدامی، روزنامه نگار نیز با اشاره به استثناهای قانون منع به کارگیری بازنشستگان نوشته است: هر قانونی یک سری استثنا دارد که البته شامل نورچشمی ها می شود. این از خودِ قانون لازم الاجراتر است!
مردم در طوفان توییتری شب گذشته صدای اعتراض خود را به تبعیض در اجرای قانون به گوش مسئولان رساندند.با توجه به اینکه در راس انتقادات تند و تیز مردم، نارضایتی از سازمان صدا و سیما به خاطر تمکین نکردن به قانون بیش از همه به چشم می خورد باید منتظر ماند و دید آنهایی که شعار جوانگرایی می دهند آیا در عرصه عمل هم به شعارهای خود پایبند می مانند یا خیر.