بسیاری از بچه ها از رفتن نزد پزشک مضطرب می­شوند، ملاقات های روزانه می تواند باعث از بین بردن تدریجی این ترس شود. بخش بزرگی از این ترس، به این دلیل است که بچه ها نمی دانند، انتظار چه چیزی راباید داشته باشند. آن­ها به طرز وحشتناکی، تصور می‌ کنند که همه چیز آسیب خواهد دید.

به گفته­ روانشناسان، والدین می­توانند از طریق توضیح چگونگی انجام ملاقات با پزشک به کودک خود کمک کنند. هرچه توضیحات دقیق تر باشد، کودک اضطراب کمتری خواهد داشت.

با فرزندتان صحبت کنید

از فرزند خود بپرسید که چرا عصبی است و به او فرصتی دهید تا نگرانی های خود را با شما در میان بگذارد. اگر فرزند شما می گوید، من می­ترسم، به آن­ها کمک کنید تا بفهمند دقیقاً چه چیزی باعث می­شود، احساس ناراحتی کنند.

اگر نمی­توانند دلیل ترس خود را تشخیص دهند، شروع به طی کردن مراحل زیرکنید و از آن­ها بخواهید که وقتی چیزی ترسناک به نظر می­‌رسد، با شما در میان بگذارند.

احساسات فرزندتان را تأیید کنید

به عنوان والد فرزندی که از رفتن به پزشک می ترسد، اولین کاری که می توانید انجام دهید، اطمینان دادن به آن­ها است که همه چیز درست خواهد شد. در حالی که مشکلی در این مورد وجود ندارد، اطمینان حاصل کنید که کودک گفته های شما را کاملا درک می کند.

با اعتبار دادن به احساسات آن­ها، بگویید که درک می­کنید چه احساسی دارند. تجربه زمانی را که شما نیزعصبی بودید و چطور بر آن غلبه کردید را با آن­ها در میان  بگذارید.

واقعیت را بگویید

اگر فرزند شما می پرسد، آیا می خواهم آمپول بزنم؟ واقعیت را بگویید. مطالعات نشان می دهند، بچه هایی که انتظار مواجه شدن با موقعیت را ندارند، نسبت به کودکانی که با آمادگی وارد محیط می شوند، احساس ناراحتی کمتری دارند.

همچنین به آن­ها این را قول ندهید که دردی احساس نخواهی کرد. درعوض، تأکید کنید که مراجعه به پزشک کمک می کند تا سالم بمانیم و افراد سالم کمتر به پزشک مراجعه می‌کنند.

به کودک خود، هدیه یا قولی بدهید که تصور خوبی بعد از ملاقات با پزشک داشته باشد

اگر فرزند شما می­داند که بعد از ملاقات با پزشک، قرار است کار جالبی انجام دهید، ممکن است ترس کمتری داشته باشد. با این حال، نباید تصور کنند که اگر شجاع نباشند، آن­ها را از دست می دهند.

نکته این است که به فرزندتان طوری آموزش بدهید که دفعه بعد منتظر بماند، نه اینکه انتظار پاداش یا مجازات داشته باشد. فراموش نکنید که هنگام ترک مطب پزشک، به آن­ها بگویید که چقدر خوب این کار را انجام داد.

آخرین راه، وقتی که درانجام همه موارد شکست خوردید...

بعضی از بچه ها دچار لاتروفوبیا هستند که این یک ترس غیر منطقی از پزشکان و بیمارستان ها است. آن­ها فقط از مراجعه به پزشکان نگرانی ندارند. آن­ها از مرگ می ترسند. در این موارد، درمان راهی است که می­تواند به کودک کمک کند، علت بروز فوبی را تشخیص داده و در نهایت بر آن غلبه کند.

شما می خواهید کودک با پزشک خود ارتباط مثبتی داشته باشد. ترس آن­ها را کاهش داده و با این نکات اعتماد آن­ها را افزایش دهید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***