یکی از اهالی چنار محمودی به نام علی محمودی می گوید: مدارس و شرکت از پذیرش دانش آموزان و کارگران جلوگیری کرده و از آنها نامه سلامت می خواهند که این مورد د رمدارس دخترانه بیشتر است.

اگر مجموعه بهداشت و درمان از استان و کشور ما به معنای واقعی و با جدیت در خصوص این قضایای اخیر در میدان حاضر می‌شد این فاجعه تا اینجا کشیده نمی‌شد و مردم درمان می شدند و این فاجعه در نطفه خفه می‌شد، این بخشی از صحبت‌های یکی از اهالی چنارمحمودی است.

محمودی یکی از اهالی چنارمحمودی به خبرنگار ایسنا گفته، مردم چنارمحمودی مردمی انقلابی و در منطقه اولین روستایی هستند که اولین شهدا را تقدیم انقلاب کردند و در جبهه‌های جنگ حضور داشتند و همه مردم پیرو ولایت فقیه و دوستدار انقلاب و دوست دار نظام هستند و آن ناهنجاری‌هایی که در روزهای گذشته به وجود آمد از طرف مردم چنار محمودی نبوده و نیست.

او اضافه کرده، با وجود این که اطلاعات جامعه نسبت به بیماری ایذر و راه‌های درمان آن بالا رفته اما همچنان ایدز در حال حاضر در جامعه ما یک داغ بزرگ محسوب می‌شود و از آنجایی که قوم بختیاری قوم تعصبی و غیرتی است از همه مسئولان می‌خواهیم بار روانی و روحی این مسئله را از مردم بکاهند.

وی خاطرنشان کرد: مردم چنارمحمودی اکثرا کشاورز هستند و درآمد آنچنانی ندارند و برای درمان با مشکل مواجه هستند که لازم است وزارت بهداشت درخصوص درمان بیماران در محل اقدام و پیگیری جدی کند نه این که به صورت نمایشی یک کاری انجام بدهد و ادامه نداشته باشد بلکه درمان باید به جد پیگیری شود تا سلامت مردم تامین شود.

مردم معقول منطقی هستند

محمودی گفته، مردم چنارمحمودی مردمی منطقی و معقول و متدین هستند اما این که مسئولی در گوشه‌ای بنشیند و به احساسات پاک مردم لطمه وارد کند و بگوید این بیماری بر اثر سرنگ و روابط جنسی به وجود آمده واقعا ناراحت کننده است.

وی تاکیدکرد: مردم ما مردمانی پاک هستند و چیزی به نام روابط جنسی ناسالم در این خصوص در بین قوم بختیاری وجود ندارد، خواهش می‌کنیم که این گلایه و ناراحتی به اطلاع وزیر برسد و از مردم غذرخواهی شود.

محمودی، بیمه شدن بیماران را یکی از درخواست‌های مردم چنارمحمودی دانست و تاکید کرده، باید مردم بیمه شده و درمان آغاز شود و باید مورد کمک قرار بگیرند نه این که فقط این روزها که موضوع از تب و تاب بالایی برخوردار هست در روستا حاضر شوند، کارهای ظاهری انجام دهند اما بعد به فراموشی سپرده شود.

در ادامه یکی دیگر از اهالی نیز به ایسنا گفته، ما دوست نداشتیم این اتفاقات بیفتد و بیت‌المال که برای ما است آسیب ببیند و ما تابع قانون هستیم و انتظار چنین اقدامی را نداشتیم و نخواهیم داشت و همگی سرباز نظام هستیم و رهبرمان را دوست داریم.

مردم ناراحت هستند

یکی دیگر از اهالی روستا گفت: عده‌ای از مردم روستا که به ویروس مبتلا شدند ناراحت هستند و استرس دارند و انتظار می رود مسئولان کمک کنند مجوز از وزارت بهداشت برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی در همین خصوص در شهرستان یا روستا گرفته و ایجاد شود که برای انجام مراحل درمانی خود با مشکل مواجه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: درمان این بیماری زمان‌بر و طولانی است و باید مداوم و مستمر ادامه داشته باشد و همه مسئولان بخواهند این مرکز برای تداوم درمان احداث شود.

وی تاکیدکرد: این بیماری کاملا قابل درمان است چون علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده و آمپول‌هایی هستند که با تزریق آن‌ها و داروهای که هست بیماران ما درمان می‌شوند و این بیماری کنترل خواهد شد. دومین خواسته ما این است با کسانی که تخطی، کوتاهی و سهل انگاری کردند برخورد شود تا تسکینی بر آلام و دردهای مردم باشد.

وی در ادامه گفت: انتظار داریم مسئولان وزارت بهداشت لحن صحبت خیلی بهتر از این داشته باشند، تحریک کننده و جریحه دار کننده احساسات مردم نباشند چرا با حرف‌های نادرست سبب شدند یک عده فرصت طلب و ضدنظام هم از این فرصت استفاده کنند بنابراین ما هدف‌مان این است که مطالبات خودمان را از راه درست و قانونی پیگیری کنیم و از مسئولان هم انتظار داریم که در بیان مطالب شان دقت کنند.

وی تاکیدکرد: در سایه آرامش کارها درست پیش خواهد رفت و درمان صورت خواهد گرفت و قطعا با این بیماری مقابله خواهد شد و خدا هم ما را در این راستا کمک خواهد کرد و آرامش به روستای چنارمحمودی باز خواهد گشت.

مردم تحت فشارند

علی محمودی یکی دیگر از اهالی گفته، متاسفانه پس از باز شدن موضوع بیماری روستای چنارمحمودی در فضای عمومی جامعه و مطلع شدن همگان از آن بعضی از مدارس حتی در خود لردگان و شرکت‌های خارج از استان از پذیرش فرزندان و کارگران جلوگیری می‌کنند. بعضی از این مسئولین مدارس و شرکت‌ها از ما درخواست نامه سلامت و تایید سلامت می‌خواهند که این اقدام خلاف اخلاق و قانون است.

محمودی گفت: متاسفانه این نحوه برخورد با دانش آموزان در مدارس دخترانه زیاد تر و بیشتر است.

فرماندار لردگان نیز  در پاسخ به مطالبات مردم چنارمحمودی گفته، درد شما درد ما و زخم شما زخم ما است و همه ما تلاش می‌کنیم مرهمی بر این زخم گذاشته شود ولی این به شرطی اثرگذار است که مردم هم همراهی کنند.

قربان‌پور گفت: ما همه یک خانواده هستیم و بنده فرماندار شما نیستم فرمان بر شما هستم و تا الان هم هر چه فرمان داده‌اید انجام داده‌ایم و خواهیم داد و قول‌هایی که داده شده را تا حد زیادی عملیاتی کردیم.

وی تصریح کرد: برای نمونه روز اول که به روستا آمدیم درخواست شما این بود که در روستا نمونه گیری شود که بلافاصله گروه مستقر شد و الان هم مشغول کار هستند، گام اول غربالگری و تشخیصی است که در حال انجام است. گام دوم موضوع درمان بود که گروه‌های درمان برای تشخیص‌های تکمیلی در شهرستان مستقر شده است.

وی گفت: گام سوم استقرار تیم درمانی مشاوره‌ای مجرب است که در روستا مستقر شده و کار خود را آغاز خواهد کرد.

قربان پور خاطرنشان کرد: گام چهارم استقرار مرکز بهداشتی درمانی در روستای چنارمحمودی است که با پیگیری های صورت گرفته در آینده نه چندان دور انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که یک مرکز تخصصی برای درمان ویروس‌های ناشناخته در شهرستان مستقر شود که مردم مجبور نباشند به استان‌های دیگر برای درمان مراجعه کنند بنابراین همه دست به دست بدهیم و مشکل را حل کنیم.

فرماندار لردگان با بیان این که این بیماری قابل کنترل است، گفت: این ویروس قابل کنترل و درمان است و هرکسی این بیماری را داشته باشد می‌تواند به راحتی به زندگی عادی خود ادامه بدهد و این مواردی که می‌گویم حاصل پرسش از متخصصین و اهل علم این مسئله است.

قربان پور در پاسخ به راه ندادن بعضی از دانش آموزان چنارمحمودی در مدارس این کار خلاف قانون دانست و گفت: با مدیرکل آموزش و پرورش استان و مدیرآموزش و پرورش شهرستان صحبت کردم در هر نقطه‌ای اگر معلمی و مدیری و کسی بچه‌های شما را به بهانه این موضوع به مدرسه راه ندهند هماهنگ کرده ام هم برخورد بشود و همه ما هم پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، چهارشنبه هفته گذشته خبری مبنی بر تجمع مردم روستای چنارمحمودی از توابع لردگان در اعتراض به ابتلای افرادی به ویروس اچ‌آی‌وی در پی استفاده از سرنگ آلوده منتشر شد در حالی که وزارت بهداشت صراحتا اعلام کرد که در خصوص راه‌های انتقال بیماری در این منطقه هیچ ابهامی وجود ندارد و هیچ اقدام تشخیصی و بهداشتی، واکسیناسیون و ..... مطلقا عامل انتقال بیماری در منطقه نبوده است.

وزیر بهداشت، ادعای آلوده‌شدن این افراد را به‌وسیله سرنگ آلوده رد کرد و در نامه‌ای به وزیر دادگستری از ورود و بیان مطلب غیرکارشناسانه مقامات قضایی استان چهارمحال و بختیاری و بازداشت بهیار مربوط انتقاد کرد و خواستار رسیدگی سریع به این پرونده و اعاده حیثیت کارمند نظام بهداشتی درمانی شد.

سعید نمکی در بخشی از نامه‌اش نوشته بود: «جهت حفظ شئونات مردم منطقه به نحو کاملا محرمانه موضوع پیگیری و با آزمایشات گسترده موارد جدید ردیابی گشت که متأسفانه کانون آلودگی در معتادان تزریقی و افرادی با روابط نامطلوب شناخته شد.

آرام و بی‌صدا این حرکت بیماریابی ادامه داشت تا امروز یکی از مقامات قضایی استان با ورود به موضوع و ابراز مطلب غیرکارشناسانه مبنی بر مقصر بودن بهورز روستا و آلودگی بیماران از طریق سرنگ آلوده توسط وی، اقدام به جلب این نیروی خدوم و زحمتکش نمود و غم‌انگیز آنکه رسانه‌های مغرض بیگانه به استناد به این اعلام نظر و رفتار عاری از هرگونه دیدگاه کارشناسی، خبر کذب آلودگی مردم یک روستا به دلیل قصور پرسنل مرکز درمانی و استفاده از سرنگ آلوده به ویروس ایدز را منتشر کرده‌اند.»

صحبت‌های سعید نمکی موجب عصبانیت تعدادی از اهالی منطقه شد و معترضان روز شنبه با تجمع مقابل فرمانداری و خراب کردن دیوار آن، به آتش کشیدن شبکه بهداشت و دفتر امام جمعه لردگان، خشم خود را اینگونه نشان دادند.

از طرفی اقبال عباسی، استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اهالی چنار محمودی در تجمع روز شنبه شهر لردگان حضور نداشتند، اظهار کرده بود که متاسفانه یک خرده جریان پیچیده‌ای در دل اعتراضات مردمی بدنبال اهداف خود بوده و یکی از دستگیر شدگان فرزند یک ضد انقلاب سرشناس است.

انتهای پیام

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***