در همین حال، ریک پری گفت که عربستان باید قبل از دستیابی به توافق، به استانداردهای پروتکل های منع اشاعه هسته ای تن دهد.
«محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سال گذشته گفت که کشورش قصد دستیابی به سلاح هسته ای را ندارد، اما در صورت دستیابی ایران به آن، به این کار مبادرت می ورزد.
وزیر انرژی آمریکا در حالی از مذاکره درباره ساخت راکتور هسته ای برای عربستان سخن گفت که شرکت دولتی روس اتم به تازگی ساخت نیروگاه اتمی با طراحی جدید را به ریاض پیشنهاد داده است.
سند نهایی نشست کمیسیون دولتی همکاری های روسیه و عربستان سعودی به تازگی انتشار یافت و در این سند به ساخت نیروگاه هسته ای و راکتورهای با قدرت پایین اشاره شده است.
مذاکره شرکت روس اتم با عربستان سعودی برای ساخت راکتور هسته ای با قدرت پایین از سال ۲۰۱۷ آغاز شده است./ ایرنا
به گزارش سلام نو به نقل از پایگاه خبری میدل ایست مانیتور، وی به مکان دیدار خود با وزیر انرژی سعودی اشاره ای نکرد، اما یک مقام آمریکایی گفت که این دیدار احتمالا این هفته در حاشیه اجلاس آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین برگزار می شود.
عربستان تاکنون در برابر قبول استانداردهایی که جلوی توانمندی این کشور برای غنی سازی اورانیوم و فرآوری پلوتونیم را می گیرد، مقاومت کرده است.
شاهزاده عبدالعزیز هفته گذشته گفت که ریاض خواستار غنی سازی اورانیوم برای برنامه قدرت هسته ای اش است، مساله ای که احتمالا مذاکرات عربستان با دولت آمریکا در مورد توافقی اتمی و نقش شرکت های آمریکایی در ریاض را پیچیده می کند.