شاه عبدالعظیم حسنی در شهر ری تهران
شاه عبدالعظیم حسنی از نوادگان پیشوای دوم شیعیان عبدالعظیم از ترس خشم خلیفه وقت فرار کرده و به شهر ری وارد می شود و در سرداب خانه یکی از شیعیان آن شهر به زندگی پنهانی روی می آورد. او روزها روزه می گرفت و شب ها به نماز می ایستاد. گاهی پنهانی از خانه بیرون می آمد و قبری را که اکنون روبروی آرامگاهش است زیارت می کرد. وی پس از مدتی بیمار می شود و چندی بعد در روز سه شنبه پانزدهم سوال سال ۲۵۲قمری در زمان پیشوای دهم شیعیان حضرت علی نقی(ع) (خلافت عباسیان) درگذشت. وی ۷۹سال قمری (۷۷سال خورشیدی) عمر نمود.
مسجد امام خمینی(ره)(مسجد شاه سابق) در خیابان پانزده خرداد جنب بازار
کلیسای سرکیس مقدس در پل کریمخان زند
کلیسای سرکیس مقدس با هزینه شخصی فردی خیّر از ارمنی های ایران به نام مارکار سرکیسیان و طرح مهندس اوژن آفتاندلیانس در سال ۱۳۴۹ سال ۱۹۷۰میلادی بنا شد و مقر خلیفه گری ارامنه تهران از کلیسای مریم مقدس به این محل جدید انتقال یافت.
امامزاده داوود در جاده سولقان
امامزاده داوود با یازده پشت به دومین امام شیعیان می رسد. گفته می شود که وی و برخی دیگر از بستگانش در همراهی امام هشتم(ع) شیعیان به ایران آمده و کُشته شدند.
امامزاده نوربخش سولقان در روستای زیبای سولقان
امامزاده سید محمّد نوربخش(معروف به امامزاده نور) از عارفان، صالحان و نوادگان امام موسی کاظم(ع) بوده است که در قرن ۹هجری قمری می زیسته است. ایشان بعد از مبارزات و زندانی شدن و تبعید، سرانجام در روستای سولقان دار فانی را وداع می کند.
امامزاده صالح(ع) در میدان تجریش
امامزاده صالح(ع) از پسران امام موسی کاظم(ع) و برادر امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا(ع) است.
ابن بابویه در شهر ری
ابن بابویه مدفن و قبرستان قدیمی و نخستین گورستان شهر ری و دومین گورستان تهران است که بسیاری از مشاهیر ایران در آن دفن هستند.
نام این گورستان برگرفته از نام محمّد بن بابویه معروف به شیخ صدوق یکی از فقها و دانشمندان شیعه است که آرامگاه او در آن جا واقع شده است.
حرم امام خمینی(ره) در بهشت زهرا(ع)
مدفن بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) دربهشت زهرا(ع) است.
بهشت زهرا(ع) در جاده قدیم قم - نرسیده به کهریزک
بهشت زهرا(ع) نام بزرگ ترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران قرار دارد. فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹خورشیدی آغاز شد و مدفن شهیدان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در بهشت زهرا(ع) قرار دارد.
امامزاده یحیی(ع)
امامزاده یحیی(ع) در کوچه ای به همین نام در محله ای حدفاصل شرقی - غربی خیابان ری و سیروس(مصطفی خمینی) و شمالی - جنوبی امیرکبیر به ۱۵خرداد (بوذرجمهری) قرار دارد. نسبت ابوالقاسم عزالدین یحیی که از نقبای شهر قم و ری بوده است به امام سجاد(ع) می رسد و گفته می شود برادر ایشان است.
کهف الشهدا
کهف الشهدا در خیابان ولنجک، انتهای بلوار دانشجو در خیابان آبرو قرار دارد. کهف الشهدا مدفن برخی از شهدای گمنام است.
قبرستان ظهیرالدوله
قبرستان ظهیرالدوله در خیابان دربند خیابان ظهیرالدوله قرار دارد و مدفن تعدادی از هنرمندان ایران زمین است.
امامزاده حسن(ع)
امامزاده حسن(ع) در خیابان امین الملک پس از پل امامزاده معصوم و سه راه آذری قرار دارد. امامزاده حسن(ع) از نوادگان امام حسن مجتبی(ع) و پسر عموی شاه عبدالعظیم حسنی (ع) است.
مدرسه عالی شهید مطهری
مدرسه عالی شهید مطهری در خیابان بهارستان قرار دارد. مسجد و مدرسه سپهسالار تهران، مدرسه بزرگی با بنای ارزنده از قرن سیزدهم هجری قمری در تهران است. ساختمان بنای معظم مدرسه در دوران ناصرالدین شاه قاجار در سال ۱۲۹۶هجری قمری توسط صدر اعظم وقت میرزا حسین خان سپهسالار شروع شد و پس از مرگ وی برادرش میرزا یحیی خان مشیرالدوله ساختمان آن را به انجام رسانید.