به گزارش سلام نو، میزان جستجوی اطلاعات به شکل اینفوگرافیک در موتورهای جستجوی اینترنتی به ویژه گوگل در سه سال گذشته بیش از ۸۰۰ درصد رشد داشته است. به بیان سادهتر، امروزه افراد برای کسب اطلاعات بیشتر تصاویر و اطلاعات طبقهبندی شده را دنبال میکنند. از طرفی، تصاویر حدود ۶۰ هزار بار سریعتر از متن در مغز پردازش میشوند و با توجه به این نکته اگر اطلاعات را به شکل تصویری و یا همان اینفوگرافیک به مخاطبان منتقل کنید، پاسخ بیشتر و بهتری از آنها میگیرید.
افزایش آگاهی از برند
اگر قصد دارید که از اینفوگرافیک به عنوان رپورتاژ آگهی استفاده کنید، باید بدانید که این بهترین روش برای افزایش آگاهی افراد از نام و نشان برند شما است. طراحی اینفوگرافیک علاوه بر اطلاعات کاربردی و مورد نیاز مخاطب با هدف درج اطلاعات سازندگان آن مانند: لوگو، آدرس وبسایت، آدرس شبکههای اجتماعی، آدرس ایمیل و اطلاعات تماس انجام میشود. جالب است بدانید که کابران اینترنتی علاقه بیشتری به بازنشر اینفوگرافیک نسبت به متن دارند. از این رو، محتوا به شکل اینفوگرافیک باعث میشود تا بیشتر در بین مخاطبان دست به دست شوید و برندتان را در ذهن آنها ماندگارتر کنید.
اما برای موفقیت در انتشار رپورتاژ آگهی باید مخاطب خود را به خوبی بشناسید و در اینفوگرافیک به سادگی به آن پاسخ دهید. حال با انتشار آن در رسانههای خبری معتبر و پربازدید می توانید شاهد یک جهش بزرگ در صنعت و کسب و کار خود باشید.
اداره بازرگانی ایسنا با تکیهبر ۲۰ سال سابقه حرفهای رسانهای در فضای مجازی، آمادگی دارد صاحبان کسبوکار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کند.
فعالان اقتصادی و صاحبان کسبوکار میتوانند بهمنظور مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپورتاژ آگهی در ایسنا با شمارههای ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرند./ ایسنا