از سوی دیگر به خاطر نشان کرد که استفاده از آب سیب نیز می تواند تاثیر به سزایی در پاکسازی روده ها داشته باشد.
یکی دیگر از روشهای خانگی پاکسازی روده ها استفاده از آب انجیر می باشد بنا به اظهار نظر کارشناسان طب سنتی استفاده از آب انجیر به عنوان ناشتا خود تاثیر بسزایی در درمان بسیاری از بیماری های گوارشی دارد.
مصرف ماست نیز تاثیر به سزایی در پاکسازی روده ها دارد از این افرادی که مبتلا به یبوست هستند مصرف ماست می تواند گزینه مناسبی برای درمان آنها باشد.
استفاده از سرکه سیب به همراه عسل و آب گرم نیز می تواند نقش تاثیرگذاری در پاکسازی روده ها داشته باشد هر چند در این مجال باید یادآور شد که استفاده از این معجون به هنگام ناشتا خود می تواند تاثیر بسزایی در درمان بسیاری از بیماری های گوارشی نیز داشته باشد.
پر واضح است که نوشیدن آب به اندازه کافی نیست تاثیر بسزایی در پاکسازی روده ها دارد بنابراین توصیه میشود افراد روزانه بین ۸ تا ۱۰ لیوان آب بنوشد تا از این طریق سموم نیز از بدن آنها دفع شود.
استفاده از نمک دریا نیز می تواند تاثیر بسزایی در پاکسازی روده ها داشته باشد برای استفاده از این روش کافیست مقداری از نمک دریا را با مقداری آب گرم مخلوط کنید قبل از غذا آن را بنوشید.
لازم به ذکر است که یکی دیگر از روش های پاکسازی روده استفاده از زیره سبز است برای استفاده از این روش باید مقداری از زیره سبز را در یک لیوان آب جوش ریخته و بعد از دم کشیدن آن را به صورت ناشتا مصرف کرد.
مصرف بذر کتان نیز یکی دیگر از روش های خانگی برای پاکسازی روده ها می باشد بنابراین بهتر است مقداری بذر کتان را با آب جوش مخلوط کرده و پس از گذشت چند دقیقه آن را به صورت ناشتا میل کنید تا در سایه استفاده از این محلول بسیاری از بیماریهای گوارشی نیز درمان شود.
باید در نظر داشت که استفاده از آب پرتقال طبیعی نیز خود می تواند تاثیر به سزایی در پاکسازی روده ها داشته باشد همچنین در این مجال باید یادآور شد که استفاده از زردآلو نیز می تواند تاثیر به سزایی در دفع سموم از بدن ایفا کند.
گفتنی است که سم زدایی از بدن خود می تواند عاملی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بدن و همچنین افزایش کیفیت زندگی افراد شود از این رو دفع سموم بدن خود عاملی هستی برای سلامت می باشد.
به طور کلی باید در نظر داشت که مصرف میوه ها سبزیجات تازه خود نقش بسزایی در پاکسازی روده ها دارد چرا که بنا به نظر متخصصان مصرف به اندازه کافی به عاملی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.