سفید شدن ابرو می تواند  نشان از افزایش سن داشته باشد چرا ‌که تحقیقات نشان می‌دهد پس از ۳۰ الی ۳۵ سالگی ابرو ها نیز به مانند موها شروع به سفید شدن می کند.

گفتنی است سفید شدن رنگ ابرو به مراتب دیرتر از سفید شدن رنگ مو رخ می دهد اما این در حالی است که در برخی از مواقع این احتمال نیز وجود دارد که سفید شدن ابرو بسیار زودتر از سفید شدن رنگ مو اتفاق بیفتد.

آنچه مسلم است یکی از مهمترین دلایل سفید شدن رنگ ابروها وراثت می باشد چرا که مطالعات نشان می‌دهد افرادی که سابقه سفید شدن رنگ ابرو در خانواده دارند به مراتب سریعتر از دیگران دچار سفیدی ابرو می شوند.

از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد که کم‌خونی نیز می‌تواند عامل دیگری برای سفید شدن رنگ ابرو ها باشد همچنین کمبود ویتامین B۱۲ ویتامین D نیز می تواند تاثیر بسزایی در سفید شدن رنگ ابرو ها نیز داشته باشد.

بیماری هایی که باعث سفیدی ابرو می شود

به طور کلی باید در نظر داشت که برخی از بیماری ها می تواند عاملی برای سفید شدن رنگ ابروها باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهد شد.

بیماری ژنتیکی آلبینیسم: در این بیماران فعالیت رنگدانه‌ها دچار اختلال است بنابراین موها، پوست و چشم‌ها رنگدانه ندارند و به رنگ بسیار روشن یا سفید دیده می‌شوند.

- آلوپسی آره‌آتا: در مبتلایان به بیماری خودایمنی آلوپسی آره‌آتا، ابتدا قسمتی از موهای بدن می‌ریزد و بعد از مدتی، دوباره رشد می‌کند ولی این موها دیگر سیاه نیستند.

- ویتیلیگو (لک و پیس): از علائم بیماری ویتیلیگو سفیدی زودرس مو در همان منطقه درگیر پوست است. برای رد بیماری ویتیلیگو، بهتر است از پوست ناحیه ابرو، نمونه‌ای گرفته ‌شود.

باید در نظر داشت که استعمال دخانیات و یا مصرف برخی از داروها می تواند تاثیر بسزایی در سفید شدن رنگ ابروها داشته باشد.

پر واضح است که در صورت مشخص شدن دلیل سفید شدن رنگ ابرو می‌توان با درمان آن بیماری اقدام به درمان این عارضه نمود. هر چند در این مجال باید یادآور شد که تا به امروز دارویی برای درمان سفیدی رنگ ابرو کشف نشده است اما این در حالی است که برخی است محققان بر این باور هستند که با استفاده از ژن درمانی احتمال درمان این عارضه وجود دارد‌.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***