وزیر کشور افزود: دستگاه‌های دولتی به عنوان زمینه‌ساز، تسهیل‌گر و به عنوان مسئول برای رفع موانع فعالیت و نشاط و تربیت صحیح جوانان وارد شوند.

به گزارش سلام نو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه یکصدو هجدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور و در جمع خبرنگاران گفت: این جلسه شورا به بیانیه گام دوم انقلاب که مطرح فرمودند اختصاص داشت و دستگاه‌های مختلف گزارشات خود را در حوزه جوانان ارائه کردند. از روزی که این شورا شروع تشکیل شده، محوریت اصلی در حوزه آسیب‌شناسی اجتماعی و مصونیت‌بخشی و فعالیت‌های اجتماعی و جوانان بوده است.

وی افزود: گزارشاتی که امروز مطرح شد، گزارش‌های خوبی بود و تقسیم کار خوبی صورت گرفت که دستگاه‌های متولی متناسب با تصمیمات جدید فعالیت کنند. مصوب شد که بیانیه گام دوم به عنوان سند بالادستی مورد توجه همه دستگاه های اجرایی باشد و دستگاه‌ها متناسب با آن برنامه های خود را ارائه‌ دهند. درباره نحوه فعال کردن جریانات اجتماعی و حضور مردم در این حوزه بحث و تبادل نظر شد و درخصوص اینکه مساجد، هیئت‌ها، احزاب و «ان‌جی‌او» ها باید در نظام به هم پیوسته مشارکت داشت باشند بررسی‌ها صورت گرفت و قرار شد وزارت ورزش و جوانان طرحی در این زمینه ارائه دهند.

وزیر کشور تصریح کرد: امیدواریم با مجموعه برنامه های که صورت می‌گیرد، دستگاه‌های دولتی به عنوان زمینه‌ساز، تسهیل‌گر و به عنوان مسئول برای رفع موانع فعالیت و نشاط و تربیت صحیح جوانان وارد شوند.

رحمانی فضلی افزود: معتقدیم که تربیت صحیح جوانان و با انگیزه، متدین، متفکر و اندیشمند بودن آنها باید در بستر جامعه شکل بگیرد که دقیقا نقش و تعاملات اجتماعی مردم مهم‌تر از دستگاه‌های اجرایی است. دستگاه‌ها هم مأموریت‌هایی در حوزه‌های ایجابی و سلبی یعنی رفع موانع و ایجاد بستر سالم دارند که این مطالب مورد بحث قرار گرفت و قرار شد کمیته‌هایی این موضوعات را تخصصی‌تر و کارآمدتر پیگیری کنند و نهایتا در قالب چند طرح در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در شورا بیاید و برای اجرا ابلاغ شود.

آشنا: وزارتخانه اجتماعی ما کجاست؟

حسام الدین آشنا رئیس مرکز بررسی های استراتژیک نیز ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و مفاهیم و تاکید آن درخصوص جوانان گفت: اگر درخصوص مقوله جوانان تا به امروز تصمیمات درست اتخاذ کرده بودیم، وضع فعلی جوانان ما به این شکل نبود.

وی افزود: درباره موضوع جوانان در کشورمان، از شورای عالی جوانان به سازمان ملی جوانان و بعد هم به معاونت جوانان در وزارت ورزش و جوانان رسیدیم و در عمل شاهدیم وزارت ورزش از ابتدا اولویت ورزشی داشته است. شورای اجتماعی کشور در این زمینه ورود کند که وزارتخانه اجتماعی ما کجاست.

رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری ادامه داد: وزارت کشور با ایجاد سازمان اجتماعی کشور موفق بوده و باید دید آیا به وزارتخانه اجتماعی نیاز داریم یا نه؟ موضوع جوانان در دستگاهها پخش شده و در یک دستگاه واحد وجود ندارد. وحدت رویه برای جوانان و زنان و خانواده نداریم./خبرانلاین

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***