آیت الله علی سیستانی مرجع تقلید شیعیان که در عراق ساکن است در دیدار با شهردار تهران نکاتی را به وی متذکر شد.

شهردار تهران با اشاره به دیداربا آیت الله سیستانی گفت: آیت الله سیستانی چند نکته و نگرانی داشتند، یکی تاکید بر کم شدن فاصله بین مردم و مسئولین بود که مورد نظر رهبری و امام راحل هم هست.

به گزارش سلام نو، عصر امروز یادواره هزار شهید منطقه ۱۰ شهرداری تهران با حضور پیروز حناچی برگزار شد. شهردار تهران در این مراسم از خدمت رسانی به مناطق سیل زده خوزستان گفت و از دغدغه‌های آیت الله سیستانی در دیداری که چندی پیش صورت گرفته بود.

در این مراسم پیروز حناچی شهردار تهران در این مراسم با تسلیت شهادت حضرت علی (ع) با اشاره به فعالیت‌های اخیر شهرداری در خوزستان گفت: همکاران ما این افتخار را داشتند که در مناطق سیل زده حضور داشته باشند یکی از مأموریت‌های ما به عنوان استان معین کمک رسانی به مردم در دشت آزادگان بود و همکاران ما تمام تلاش خود را کردند و خود مردم منطقه شعیبیه، کوت سید نعیم، سوسنگرد و بستان هم تمام تلاش خود را کردند که این مناطق زیر آب نرفت علی رغم اینکه حجم آب خیلی بالا بود.

وی افزود: یکی از اتفاقات در این منطقه شکسته شدن یکی از دژها و جاری شدن سیلاب به سمت دشت بود. تمام تلاش ما این بود که جلوی ورود آب به این منطقه را بگیریم. این منطقه همان جاست که ما خیلی خاطرات زیادی از دوران دفاع مقدس در آنجا داریم؛ پل سابله و قدری آن طرف تر مزار خواهران شهید و این طرف تر محل شهادت شهید چمران. و پل سابله نقطه‌ای بود که شهیدان زیادی دادیم تا جلوی ورود عراق به بستان را گرفتیم. تمام این مناطق زیر آب رفته بود به طوری که تنها تاج نخل‌ها از آب بیرون بود. البته از سویی باران نعمت الهی به دشت آزادگان جاری شده بود و این باعث می‌شد که مشکل ریزگردها تا حد زیادی در خوزستان حل شود، از سوی دیگر محصولات زراعی کشاورزان و زمین‌هایشان به زیر آب رفته بود و تمام تلاش‌ها یک یادگاری بعد از چهل سال بود. آن زمان همه مردم ما در دفاع از کشور تلاش کردند و امروز همه جلوی خسارت سیل را گرفتند.

وی افزود: قبل از ماه رمضان توفیق داشتم به بغداد بروم و در نیمه شعبان در نجف خدمت آیت الله سیستانی رسیدم. ایشان چند نکته و نگرانی داشتند. یکی تاکید بر کم شدن فاصله بین مردم و مسئولین بود که مورد نظر رهبری و امام راحل هم هست. ایشان هم این نگرانی را داشتند.

شهردار تهران در پایان گفت: آرزوی قبولی طاعات و عبادات را دارم و خاک پای تمامی خانواده‌های شهدا هستیم. تمامی سختی‌های خدمت رسانی به شهروندان حتی برابر با ثانیه‌ای از سختی‌هایی که شما در فراق عزیزانتان متحمل شدید نیست.

در ابتدای این مراسم مهندس بحیرایی شهردار منطقه ۱۰ با تسلیت شهادت امیر مومنان و گرامیداشت یاد شهیدان و خیر مقدم به خانواده‌های شهدا و ایثارگران حاضر در جلسه گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری این مراسم برگزار می‌شود و امید است که شرمنده شهیدان نباشیم بتوانیم راه آنها را ادامه دهیم.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی – امام جمعه موقت تهران – در این مراسم گفت: شهدا برای ملت ما عزت و افتخار آفریدند. مقدم خانواده‌های گرانقدر شهیدان را در این روز شهادت و محفل نورانی گرامی می‌دارم. حضرت امیر که رهبری جامعه اسلامی را پذیرفتند، این پذیرش به دو اصل کلیدی بر می‌گشت اول اینکه خداوند ایشان را برای مقام امامت و رهبری جامعه بعد از پیامبر انتخاب کرده بودند. دوم هم اینکه افراد جامعه و مردم با عبور از فراز و نشیب‌ها دانستند که راه سعادتشان از مسیر رهبری شخصیتی چون علی بن ابیطالب می‌گذرد. ایشان یک شخصیت الهی بود که با حضور مردم در این جایگاه قرار گرفته بود.

وی افزود: حال ببینیم که او از مردم چه مطالبه کرد. ایشان در یکی از خطبه‌هایی که در همان روزهای اول خلافت خود در مدینه دارند این مطالبه را مطرح می‌کنند، مطالبه ایشان از جامعه اسلامی و مردمی که او را انتخاب کرده اند و آن اجتماع عظیم را خلق کرده اند همان مطالبه امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی از ملت ایران است زیرا راه همان راه است. اگر جامعه اسلامی به مطالبه علی علیه السلام در آن زمان پاسخ مید اد امروز دنیا، دنیای دیگری بود و بشریت در فضای دیگری تنفس می‌کرد. امروز مدرسه معاویه و بنی امیه و بنی عباس و … هیتلرها و ترامپ ها و نتانیاهو ها در جامعه حاکم نبود و مدرسه علی علیه السلام برپا بود.

وی خطاب به حاضران گفت: اگر امروز این شهدای گرانقدر در جامعه حاضر بودند، در سنین بالا و آستانه کهولت قرارداشتند و بعد از چند سالی هم با مرگ طبیعی به لقاء خدا می‌شتافتند اما آنها راه دیگری را انتخاب کردند. اگر این راه را انتخاب نکرده بودند بدون تردید امروز جامعه ما در موقعیت کاملاً متفاوتی قرار داشت. اگر آنها به ندای رهبر خود پاسخ نمی‌دادند امروز ایران اگر در نقشه جغرافیای جهان حضور داشت، به چند کشور تجزیه شده بود و هویت دینی و اسلامی ما شاید رنگ باخته بود. نمی دانم امروز چه شرایطی را داشتیم.

ابوترابی در ادامه گفت: اگر این شهدا نبودند امروز عراق هنوز در زیر چکمه‌های صدام‌ها خونش پایمال می‌شد و صهیونیست‌ها مدیریت کشورهای همسایه را داشتند نه نیروهای انقلابی. اگر این شهدا نبودند امروز لبنان نماد مقاومت نبود و همان عروس خاورمیانه بود. موشه دایان وزیر دفاع اسرائیل در جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل می‌گفت برای جنگ با لبنان گروه‌های موسیقی خود را می‌فرستیم اما امروز همه دنیای مزدور عرب و قدرت‌های شیطانی در مقابل لبنان ۳۳ روز می‌جنگند و نهایتاً آتش بس را قبول و اذعان به شکست می‌کنند.

امام جمعه موقت تهران در مراسم یادواره هزار شهید منطقه ۱۰ شهرداری تهران خاطرنشان کرد: شهدای ما برای اسلام عزت و برای ملت ما شرف و عظمت و قدرت آفریدند و امروز تمام تحلیل گران نظامی می‌گویند که آمریکا و متحدانش نمی‌توانند هزینه کمترین تعرض به جمهوری اسلامی را محاسبه کنند. این قدرت را شهیدان و خانواده‌های معزز شهدا آفریدند. چون به مطالبه امیر المومنین (ع) که امروز مطالبه رهبری معظم انقلاب اسلامی است پاسخ مثبت دادند.

وی در ادامه به خطبه حضرت علی (ع) در مدینه پرداخت و گفت: حضرت در ادامه خطبه می‌فرماید "مردمی که با من بیعت کرده اید امروز وقت کار و تلاش است" و ما نتیجه عمل خود را درو خواهیم کرد. بهترین عمل مبارزه و شهادت در راه خداست. فرزندان شما این دعوت را پاسخ گفتند. رشته آینده پژوهی که امروز در دانشگاه‌ها مطرح است در کلام حضرت امیر در آن خطبه وجود دارد. یکی از اساسی‌ترین علل مشکلات اقتصادی ما این است که نگاه به آینده را مورد غفلت قرار می‌دهیم. ایستادگی در برابر دشمن با نگاه به آینده است. این نگاه به آینده است که ملت قهرمان یمن ۴ سال است که در برابر دنیای شرک ایستاده است. امروز هم مطالبه نظام و اسلام و رهبر معظم انقلاب همین نگاه است و اینکه امروز هم روز کار و فعالیت است. تمدن سازی و جامعه پردازی نگاه به آینده است. فردا باید نسبت به امروز کاملاً متفاوت باشد حضرت امیر بعد بر استقامت تاکید می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به ماه رمضان گفت: روزه درست ایستادگی و استقامت است و انسان را تربیت می‌کند و راه را برای رشد او هموار می‌کند. حضرت امیر بعد از استقامت به صبر و پرهیزگاری تاکید می‌کند و اینکه به آرمان‌ها نگاه و زیر سایه یک پرچم حرکت کنیم.

در این مراسم جلالی مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران هم طی سخنانی اعلام کرد که شهرداری تهران یادواره همه شهیدان را به نوبت در مناطق و بعد در نواحی برگزار خواهد کرد.

وی اعلام کرد که تهران در دفاع مقدس ۳۰ هزار شهید به اسلام تقدیم کرده است. در پایان مراسم از تعدادی از مادران و خانواده‌های شهیدان تقدیر به عمل آمد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***