۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵
کد خبر: 15817722

بابونه یک گیاه دارویی مناسب است که می تواند منجر به تقویت مغز،اعصاب و قوای جنسی شود.

گفتنی است یکی از مهم ترین فواید بابونه دستیابی به سلامت معده می باشد همچنین خود می تواند خوابی آرام را به ارمغان بیاورد.

به طور کلی باید در نظر داشت که استفاده از چای بابونه می تواند بسیاری از بیماری های معده مانند زخم معده، ورم معده، درد معده، سوزش معده و مواردی از این دست را به راحتی درمان کرد.

از سوی دیگر باید خاطر نشان کرد استفاده از چای بانونه می تواند منجر به افزایش قوای جنسی و یا تقویت اعصاب شود که برای این کار می توان بابونه را با مقداری سرکه نوشید.

یکی دیگر از خواص مصرف چای بابونه درمان عفونت های ادراری و همچنین تنظیم قاعدگی است چرا که بسیاری از کارشناسان طب سنتی بر این باور هستند که استفاده از چای بابونه می تواند ادرار آور باشد.

درمان سنگ مثانه یکی دیگر از خواص استفاده از پای بابونه می باشد همچنین نوشیدن این چای برای مادران شیرده بسیار توصیه می شود چرا که می تواند باعث افزایش حجم شیر مادر شود.

کاهش دردهای عضلانی را می توان یکی دیگر از خواص چای بابونه عنوان کرد از سوی دیگر باید یادآور شد که با نوشیدن چای بابونه می توان تب را نیز کاهش داد.

درمان کم خونی را می توان یکی دیگر از خواص چای بابونه دانست از این رو مصرف آن برای تمام زنان و دختران مناسب می باشد.

درمان زردی کودک یکی دیگر از خواص چای بابونه است همچنین باید یادآور شد که شست و شوی موهای بلوند با چای بابونه می تواند منجر به روشن شدن هر چه بیشتر مو شود.

طرز تهیه  چای بابونه

لازم به ذکر است برای تهیه چای بابونه می توان یک قاشق غذاخوری گل بابونه و دو لیوان آب گرم با مقداری نبات را در قوری چینی یا شیشه ای ریخت و پس از این که دم کشید می توان آن را میل کنید.

معایب مصرف چای بابونه

باید در نظر داشت که مصرف هم زمان بابونه با داروهای ضدانعقاد، بنزودیازپین، وارفارین، سیکلوسپورین و به طور کلی داروهای رقیق کننده خون و همچنین الکل ممنوع است.

آنچه مسلم است مصرف بابونه در بارداری و شیردهی در برخی از افراد می تواند موجب بروز آلرژی شود از این رو مصرف آن باید با احتیاط صورت بگیرد.

در پایان باید خاطر نشان کرد که استفاده از بابونه در برخی از موارد می تواند باعث ایجاد واکنش های خفیف آلرژیک شود همچنین در صورت مصرف بیش از اندازه، علائمی مانند سردرد، زخم دهانی، ورم چشم، تهوع و استفراغ و تعریق زیاد ایجاد می کند.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***