مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی یادآور شد: استارت آپ ها دنیا را متحول کرده اند و بشر به جایی در تکنولوژی رسیده که صرف تولید محصول صنعتی جوابگوی نیازش نیست.
وی اظهار داشت: در سال 2013 که کوکاکولا برند نخست را در جهان داشت بعد از 80 سال جایش را به گوگل داد و تیر خلاص به عصر صنعت در آن دوران زده شد و عصر صنعت جایش را به عصر ارتباطات داد.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی بیان کرد: در حوزه استارت آپ افراد پول سواد و مهارت نه پول تولید خود را دریافت می کنند و یک اقتصاد درون زا و مداوم ایجاد می شود.
حاجی رضایی گفت: همیشه بعضی از تولید هزینه بوده و در بهترین شکل ممکن 30 درصد تولید هزینه است اما در حوزه استارت آپ ها تولیدات فقط ارزش افزوده داشته و نیاز به ماده اولیه ندارند و بالاترین میزان اشتغال زایی را دارند.
وی افزود: اشتغال زایی در حوزها استارت آپ ها برای نیروی متخصص است و از سیستم تئوری دانشگاهی خارج شده و شکل عملیاتی به خود گرفته اند و افراد در این حوزه متخصص محور و نه تحصیلات محور هستند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر قوانین دست و پا گیر اخذ مجوز برای استارت آپ ها وجود دارد و این قوانین باید اصلاح شود تا امکان فعالیتی سریع تر استارت آپ ایجاد شود.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی بیان کرد: امروز استارت آپ های داخلی مثل شرکت پازلی هستند که فعالیتش در حوزه اپلیکیشن ساز آنلاین است و توان مقابله با نمونه های خارجی را هم دارند./ایرنا
به گزارش سلام نو، استارت آپ ها در کشورهای در حال گذر و توسعه نیافته می توانند به کمک بخش های مختلف از جمله اقتصاد و اشتغال بیایند و با توجه به ماهیت آنها در کمترین زمان به ایجاد شغل و رونق اقتصادی این کشورها کمک کنند.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند در خصوص استارت آپ ها معتقد است: استارت آپ ها از این منظر که ایده های آن بازار وسیع تری به نسبت بازار سنتی ایجاد می کند مشکل خود را در مقایسه با کسب و کار سنتی بهتر رفع کرده و در برطرف کردن بخشی از مشکل تحریم ها می توانند اثرگذار باشند.
ناصر ولی پور مطلق افزود: استارت آپ ها به نوبه خود ایده های نوآورانه کاری بوده که افراد به شکل گروهی به دنبال ایجاد آن هستند اما اینکه تا چه حدی این شرکت های نوپا در شرایط تحریم کنونی کشور می تواند راهکاری برای برون رفت از این مشکل باشد نیاز به یک تحقیق و پژوهش میدانی دارد.
وی اظهار داشت: ما به عنوان کسانی که در حوزه دانشگاهی بوده و نگاه آکادمیک به این موضوع داریم باید به دنبال روش های علمی برای پاسخگویی به سوالات باشیم و در حال حاضر در هیچ جای کشور تحقیق علمی در خصوص تاثیر استارت آپ ها بر شرایط تحریم انجام نشده است.
عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه بیرجند گفت: استارت آپ ها برای اقتصادی که بخواهد چیزی را تولید کرده و خدماتی را به جامعه ارائه کند ظرفیت خوبی است.
ولی پور مطلق افزود: استارت ها جامعه مخاطب و بازار هر رشته و کسب و کار را گسترش و از سبک سنتی به سمت ایده های نوین سوق می دهد و بازار بزرگ تری را ایجاد می کند.
وی اظهار داشت: در حوزه « آی تی » استارت آپ های کشور پیشرفت خوبی داشته و این بخش از استارت آپ ها نیاز به سرمایه ندارند اما در حوزه های دیگر مثل دارو و حوزه های غذایی، استارت آپ ها نیاز به سرمایه اولیه دارند و این بخش هم از نیاز کشور است.
مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بیرجند بیان کرد: برای رشد ظرفیت اقتصادی کشور و همچنین ایجاد ظرفیت های اقتصادی جدید استارت آپ ها بسیار موثر هستند.
ولی پور مطلق گفت: ظرفیت نیروی انسانی ما در کشور نسبت به دیگر کشورها بالاتر است اما همه چیز ایده و فکر نیست چون ممکن است در مرحله اجرا و عمل با مشکلاتی ایجاد شود اما استارت آپ های داخلی در حال حاضر قابل رقابت با نمونه های خارجی هستند.
وی افزود: اگر یک استارت آپ در کشور تقویت شده وقتی با استعداد برتر نیروی انسانی کشور همراه می شود خروجی آن برای جامعه مناسب است.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی هم گفت: اکنون با سخت شدن واردات و گران شدن آن، نگاه به ظرفیت های داخلی از سوی مصرف کنندگان در بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات زیاد شده و این شرایط را باید به عنوان یک فرصت در نظر گرفت که زمینه تقویت استارت آپ ها در این شرایط بیشتر فراهم شده است.
پیمان حاجی رضایی افزود: تقویت استارت آپ ها فقط به معنی تخصیص اعتبار به این شرکت ها نیست بلکه باید قوانین دست و پا گیر در بحث ارائه مجوز در این حوزه اصلاح شود که باید صدور این مجوز ها صرفا با نظر پارک های علم و فناروی و وزارت ارتباطات باشد.