باید به امام جمعه محترم مشهد یادآور شد اتفاقا هم آمریکا با تحریم‌های یک جانبه به ایران ضربه زد، هم شما که در آتش خود انقلابی پنداری و تفرقه دمیدید.

سلام نو- سرویس سیاسی: در حالی که جواد ظریف این روزها در آمریکا حضور دارد و سعی می‌کند با دیپلماسی فعال ترامپ را به چالش بکشد در تهران خود انقلابی پندارها دوباره ساز ناکوک خود را ساز کردند.

دو قطب مشهور به انقلابی بودن در این روزها یکی دفتر روزنامه کیهان و حسین شریعتمداری در تهران و دیگری آیت‌الله علم الهدی در مشهد است. تمرکز شریعتمداری روی حمله به شخص محمدجواد ظریف و تمرکز علم‌الهدی روی به چالش کشیدن کلیت سیاست خارجی دولت و البته سازشکار خواندن هرکسی به جز دوستان خود است.

آمریکا نه ولی شما به کشور لطمه زدید آقای علم الهدی!

علم الهدی در نماز جمعه هفته گذشته مشهد با اشاره به تحریم‌های آمریکا گفت: آمریکا کجا توانست همه چیز را تمام کند؟ کجا به ما لطمه زد؟ در همه عرصه‌ها، قدرتمندتر، عزیزتر و پولدارتر شده و زندگانی بهتر داریم. در کدام حادثه مردم به صحنه نیامده‌اند؟ در کدام عرصه مردم در صحنه حضور نداشتند.

بخشی از سخنان آیت‌‎الله علم‌الهدی حتما درست است و این آمریکا نبود که لطمه اولیه و اصلی را به ما زد بلکه دوستان انقلابی‌نمای داخلی بودند که با روشن کرد آتش در انبار کاه بهانه به دست دشمن خارجی دادند و او را برای مقابله با جمهوری اسلامی تحریک کردند.

آقای علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خود با مذمت جریان غرب زده می‌گوید: مشکل ما با آدم‌هایی است که عقیده‌شان به امام زمان و خدا ضعیف است و غرب، سر و مغز این‌ها را پر کرده و در جریان‌های سیاسی و حکومتی رسوخ کرده و در مقابل هر عطسه آمریکا، لرزشان می‌گیرد. مشکل ما با این آدم‌ها است.

اتفاقا این بخش از حرف‌های آقای علم‌الهدی هم درست است! غرب زدگی و شیفتگی غرب به هر شکلی خوب نیست همان‌طور که شرق زدگی و دل بستن به شرق هم پسندیده نیست، اما باید از امام جمعه مشهد پرسید آیا دردسر و آسیب خود انقلابی‌پندارهای افراطی برای انقلاب بیش از غرب زدگان و شرق زدگان نبوده؟

باید به امام جمعه محترم مشهد یادآور شد اتفاقا هم آمریکا با تحریم‌های یک جانبه به ایران ضربه زد، هم شما که در آتش خود انقلابی پنداری و تفرقه دمیدید.

به تازگی معاون وزارت اطلاعات نشستی با برخی اهالی رسانه داشته. به نوشته انصاف نیوز او درباره‌ی حوادث دی ماه سال ۹۶ گفت:

"در دیماه ۹۶ که از مشهد شروع شد، آمریکایی‌ها و همسوهایشان پیش‌بینی می‌کردند که نارضایتی وجود دارد و محبوبیت دولت هم کاهش پیدا کرده، اما تصور نمی‌کردند که در آن مقطع اتفاقی بیافتد. البته آنها هیچ نقشی در ایجاد دی ۹۶ نداشتند اما بعد از آن بلافاصله فراخوانی در واشنگتن دادند و در جلسه‌ای بررسی کردند که حالا چه باید کرد. در آن جلسه گفتند که حوادث دی ۹۶ مثل آتش شومینه بود که باید به کل ساختمان گسترش داده شود. می‌گفتند باید تلاش کنیم که اعتراضات را به کل جامعه گسترش بدهیم و با خیابان‌های شلوغ مواجه شویم."

حسین شریعتمداری و دوئل همیشگی با جواد ظریف

اما قطب دیگر انقلابی بودن در کشور حتما حسین شریعتمداری و روزنامه کیهان است، روزنامه‌ای که روزی خانه بهترین روزنامه‌نگاران ایران بود و امروز بیشتر شبیه بولتن‌های سیاسی است.

کیهان امروز در یک گزارش تحلیلی با عنوان "آقای ظریف! برای دشمن پیام ضعف نفرستید" نوشت: «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در روزهای گذشته در «نشست جامعه آسیا» در نیویورک گفته بود: «پیشنهاد تبادل زندانیان را بر روی میز گذاشتم. من آماده‌ام و از اختیار لازم نیز برخوردار هستم. شش ماه پیش نیز این پیشنهاد را دادیم اما پاسخی از سوی مقامات دولت دونالد ترامپ دریافت نکرده‌ایم. این اظهارنظر تأمل‌برانگیز وزیر امور خارجه که از موضع ضعف و انفعال بیان شد، استقبال و ذوق زدگی رسانه‌های زنجیره‌ای را در پی داشت.»

اظهارات کیهان در حالی صورت می‌گیرد که ظریف گفته درباره تبادل زندانیان اختیار کامل دارد و این یعنی او در این زمینه مجری تصمیمات نظام است و اگر کاری هم صورت می‌گیرد چیزی نیست به جز تصمیم نظام که ظریف در تلاش است آن را به بهترین شکل ممکن اجرا کند، آن‌چنان که برجام هم خوب یا بد تصمیم نظام بود.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***