گفتنی است می توان به راحتی و با استفاده از روش های مذکور حساسیت را تا حد امکان کاهش داد و از هوای بهاری نیز استفاده کرد.
آنچه مسلم است غلتیدن و خوابیدن روی فرش نیز می توان موجب بروز حساسیت در فرد شود چرا که فرش نیز مانند هوای بهاری بسیار حساسیت زا می باشد از این رو توصیه می شود برای کاهش علایم حساسیت تا حد امکان از نشستن و یا خوابیدن بر روی فرش جلوگیری شود.
بو نکردن گل ها نیز می تواند راهکار دیگری برای کاهش آثار حساسیت شود چرا که گرده های موجود در گل می تواند در فرد حساسیت های بی شماری را ایجاد کند.
عدم نگهداری گیاهان خانگی نیز می تواند در کاهش آلرژی بسیار موثر باشد به گونه ای که بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که فصل بهار زمان مناسبی برای گذاشتن گلدانها در داخل خانه نیست چرا که گلها و گیاهان تحریککنندههای شگفتانگیز مخاط، ریه و پوست هستند و این بهخاطر رشد اسپور قارچهایی است که در خاک گرم و مرطوب زندگی میکنند. به عنوان مثال باید گیاهانی مانند «صلح لیلی» را با شروع فصل بهار از فضای داخل خانه دور کرد، چرا که نگهداری این گیاهان در خانه باعث تشدید حساسیت فصلی میشود.
یکی دیگر از روش های کاهش حساسیت نصب تهویه مطبوع در خانه است چرا که استفاده از تهویه می تواند از ایجاد حساسیت و آلرژی جلوگیری کند.
به طور حتم تغییر ساعت ورزش و یا پیاده روی نیز می تواند در کاهش علایم آلرژی بسیار موثر باشد چرا که در صبح ها میزان گرده افشانی بسیار زیاد می باشد از این رو بسیاری از پزشکان معتقد هستند که در فصل بهار بهتر است در صبح های زود ورزش و یا پیاده روی نکرد و آن را به زمان دیگری موکول کرد.
در خاتمه باید متذکر شد که به هنگام بروز حساسیت و آلرژی بهتر است از قطره ها و یا داروهای تجویز شده از سوی دکتر استفاده کرد.