مدیرکل دامپزشکی مازندران از واکسیناسیون رایگان تمام دام های زنده مناطق سیل زده استان خبر داد.

به گزارش سلام نو،  حسن رضوانی عصر چهارشنبه بدون آماری از تلفات دام وطیور ناشی از سیلاب ، گفت که انتشار عفونت ناشی از دام و طیور تلف شده خطر جدی است که همواره باید در زمان سیلاب مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود : در شرائطی که همچنان گل و لای و آب در مناطق سیل زده وجود دارد ، وجود لاشه های حیوانات اهلی و وحشی خطری جدی در بروز انواع بیماری ها محسوب می شود.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان این که از نخستین روز سیلاب تمامی اکیپ های دامپزشکی در منطقه حضور دارند ، گفت : در این مدت با همکاری مردم و صاحبان دام ، سمپاشی ، ضد عفونی کردن ، دفن بهداشتی ، لاشه سوزی ، آهک پاشی ، ویزیت دام و تحویل دارو به صورت رایگان در حال انجام است.

رضوانی افزود : با توجه به این که تلفات طیور در واحد های مرغداری مناطق سیلزده زیاد است و از طرفی شاهد وجود آب و گل و لای در منطقه هستیم، دفن بهداشتی مقدور نیست و باید لاشه سوزی صورت بگیرد.

وی ادامه داد : اگر چه احتمال انتشار بیماری های دامی به صورت صد درصد در مناطق سیل زده تحت کنترل است ، اما برای تداوم کنترل و رسیدن به روزهای عادی به همکاری همه مردم بویژه دامداران ، صاحبان مرغداری ها ، دهیاران و بخشداران نیاز داریم .

مدیرکل دامپزشکی مازندران بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای در خصوص نگهداری و جا به جایی دام زنده برای جلوگیری از بروز و انتشار بیماری های احتمالی سیاه زخم تاکید کرد.

مازندران با داشتن 650 هزار راس دام سنگین و افزون بر 2 میلیون راس دام سبک با تولید سالانه 160هزار تن گوشت قرمز رتبه نهم کشور را دارد.

در حادثه سیل اواخر اسفندماه در مازندران به 6 هزار و 200 واحد مسکونی، مزارع کشاورزی، تاسیسات زیربنایی از جمله راهها حدود 13 هزار میلیارد ریال خسارت وارد شد.

طبق بررسی های صورت گرفته سیل به 9 شهر و 260 روستای استان مازندران خسارت زده است./ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***