نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران به خسارت های جنگ و پس از آن برای مردم عادی اشاره و گفت: امروز می بینیم که تسلیحات به جا مانده از جنگ ها تا سال ها پس از جنگ قربانی می گیرند و مانع از فعالیت های روز مره مردم می شوند.

به گزارش سلام نو، «مارک ‌آخرمن» روز سه شنبه در نشست بین المللی مین‌زدایی بشردوستانه اظهارداشت: این پروژه شامل پناهندگان افغان ساکن در ایران نیز می شود.

وی افزود: تفاهم نامه را با وزارت امور خارجه و مرکز مین زدایی ایران برای مقابله با مشکلات مین شامل امضا کرده ایم تا در راستای آگاهی رسانی، تبادل دانش و حمایت از فعالیت های مین زدایی اقدام شود.

نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران به خسارت های جنگ و پس از آن برای مردم عادی اشاره و خاطرنشان کرد: این نهاد بین المللی از چندین دهه پیش تلاش می کند تا به مشکلات ناشی از جنگ و بقایای این پدیده شوم رسیدگی کند.

آخرمن توضیح داد: امروز می بینیم که تسلیحات به جا مانده از جنگ ها تا سال ها پس از جنگ قربانی می گیرند و مانع از فعالیت های روز مره مردم می شوند.

وی افزود: صلیب سرخ جهانی برای بهبود قوانین منازعات مسلحانه تلاش می کند تا خطرات جنگ را کاهش دهد؛ ما زمامی موفق خواهیم شد که کشورهای آن را تایید کنند و این قوانین را در خود بگنجانند.

نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران مبارزه ایران با مشکل مین اشاره کرد و گفت: پنج استان ایران در مساحتی معادل کشور سوئیس با مین های بجا مانده از جنگ درگیر هستند که حجم قابل توجهی را نشان می دهد.

آخرمن همچنین از آمادگی صلیب سرخ جهانی به منظور پاکسازی بقایای باقی مانده از مین در ایران خبر داد.

به گزارش ایرنا، نشست بین المللی و بشر دوستانه مین زدایی با حضور مقامات ارشد بین المللی نظامی و دیپلماتیک و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در هتل سیمرغ تهران برگزار شد./ایرنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

*** ***