یک نماینده مجلس گفت: عدم توجه به آمایش صنعت و بی توجهی به الگوی صحیح مصرف دو مشکل مهم در بحث منابع آبی کشور ما است.

دو مشکل مهم کم‌آبی در ایران / بیش از آنکه آب را مصرف کنیم هدر می‌دهیم

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، حسین رئیسی نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به مشکل کمبود آب در کشور گفت: چند سالی است که کره زمین گرم‌تر شده و اقلیم تغییر کرده و بحث کم‌آبی یک بحث مربوط به یک کشور نیست که البته در این میان کشورهای خشک و نیمه خشک با مشکلات بیشتری در بحث تأمین مواجه‌ بوده و هستند.

وی افزود:‌ بسیاری از کشورها نحوه مصرف آب خود را اصلاح کرده و با اصلاح الگوی مصرف در حوزه‌های مختلف توانسته منابع آبی خود را مدیریت کنند اما متأسفانه در کشور ما به این موضوع توجه چندانی صورت نگرفته است و ما در این زمینه همچنان روش‌های قبلی خود را در مصرف آب در اکثر موارد ادامه می‌دهیم.

 نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: عدم اصلاح الگوی مصرف باعث شده تا ما با مصرف آب زیاد و راندمان پایین مواجه باشیم و ما بیش از آنکه آب را در کشورمان مصرف کنیم، آن را هدر می‌دهیم.

رئیسی خاطرنشان کرد: امروز در بسیاری از کشورها آبیاری کشاورزی از طریق زیرزمینی و رساندن آب به ریشه‌ها انجام می‌شود تا با مصرف کم آب آبیاری کشاورزی به خوبی انجام شود.

وی افزود:‌ از سوی دیگر بسیاری از کشورها از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس به سمت استفاده از آب دریا از طریق آب‌شیرین کن روی آورده‌اند و امروز می‌بینید با استفاد از این روش و اصلاح الگوی مصرف کشورهایی که تا پیش از این واردکننده محصولات کشاورزی بوده‌اند خود به صادرکننده این محصولات تبدیل شده‌اند.

 نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما با تا توجه به سواحل گسترده‌ای که داریم باید شیرین کردن آب دریا را در دستور کار خود قرار دهیم  چرا که یکی از راه‌های تأمین منابع آبی کشور استفاد از آب دریاها است.

رئیسی خاطرنشان کرد: یکی از معضلاتی که در بحث منابع آبی آن هم در این شرایط با آن مواجه‌ایم عدم توجه به آمایش صنایع است که صنایع‌ آب‌بر ما عموماً در مناطق مرکزی واقع شده‌اند و آب شیرینی که باید برای دیگر مصارف باشد در حوزه صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

وی افزود: صنایع و به ویژه صنایع آب‌بر باید در نزدیکی دریا تأسیس و راه‌اندازی شوند تا دسترسی آنها به آب‌های آزاد با سهولت انجام شود نه اینکه آب شیرین در مناطق مختلف بخواهد در حوزه صنعت به مصرف برسد.

 

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***