یافته‌ها نشان می‌دهد دریافت به موقع دز دوم واکسن در این دسته از زنان خطر ابتلا به بیماری‌های جدی و مرگ ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد.

آنتی‌بادی اولین دز واکسن کرونا در این زنان کمتر است

به گزارش سلام نو به نقل از فارس، دیلی‌میل نوشت: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، میزان تولید آنتی‌بادی پس از تزریق نخستین دز از واکسن کووید ۱۹ در زنان باردار و شیرده کمتر از سایر زنان است. 

محققان ۸۴ زن باردار، ۳۱ زن شیرده و ۱۶ زن غیرباردار را که همگی به طور کامل واکسینه شده بودند، مقایسه کردندو درنهایت مشخص شد، پس از اولین دز، زنان باردار و شیرده سطح آنتی بادی کمتری نسبت به زنان غیر باردار داشتند.

پس از دز دوم، سطح آنتی بادی زنان باردار به حالت طبیعی بازگشت در حالی که زنان شیرده سطوحی مشابه زنان غیرباردار داشتند. این یافته‌ها نشان می‌دهد که چقدر مهم است که زنان باردار و شیرده دز دوم را به موقع دریافت کنند.

داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا نشان می‌دهد، فقط ۳۴.۶ درصد از زنان باردار در ایالات متحده به طور کامل واکسینه شده‌اند.

این تیم  از بیمارستان عمومی ماساچوست، موسسه فناوری ماساچوست و دانشکده پزشکی هاروارد در منطقه بوستون  می‌گویند: یافته‌ها نشان می‌دهد دریافت به موقع دز دوم واکسن در این دسته از زنان خطر ابتلا به بیماری‌های جدی و مرگ ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد.

این مطالعه هفته گذشته در مجله Science Translational Medicine منتشر شد.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***