وی تصریح کرد: امسال چند مورد استیضاح و چند سوال از رئیس جمهور و علاوه بر آن حجم بالایی از کارهای اجرایی و معمول داشتیم و این موارد با همراهی و همفکری و انسجام همه معاونین پارلمانی دولت و خارج از دولت شکل گرفته و توانست موفقیت های قابل توجهی را در سازمان پارلمانی دولت رقم بزند.
وی افزود : کار پارلمانی اگر از روی طیب خاطر و علاقه نباشد امکان پذیر نیست و در چارچوب روش های اداری نمی گنجد. نماینده بدون وقت قبلی در اتاق وزیر و رئیس دستگاه تقاضای ملاقات می کند و با توجه به اختیارات نمایندگان مجلس بر اساس قانون اساس ی، علاقه و صبوری است که می تواند مناسبات مجلس و دولت و وزارتخانه ها را تنظیم کند. در جمع جبری خداروشکر اوضاع ما خوب است و بحث قابل توجه و مشکل نگران کننده ای با نمایندگان مجلس پیش نیامده است.
میرهادی قره سید رومیانی،معاون امورمجلس،حقوقی و استانهای وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: این جلسات شورای هماهنگی به صورت مستمر برگزار می شود و به پیشنهاد ما جلسه در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و این حرکت به افزایش شناخت از وزارتخانه نیز منجر می شود.
وی گفت: در این جلسه مباحث مختلفی در حوزه هماهنگی بیشتر بین دولت و مجلس مطرح شد و جلسه بسیار مفیدی در راستای هم افزایی بین دستگاهها بود.
قره سید رومیانی مطرح کرد: اینگونه جلسات هم افزایی و هماهنگی نیاز امروز همه ارگانها و سازمانها است و هرچه تعداد این جلسات بیشتر باشد،طبعا هماهنگی ها بیشتر خواهد شد.
وی گفت: مقام عالی وزارت همواره تاکید بر تعامل و هم افزایی با مجلس دارند و هم اکنون ارتباط بسیار خوبی بین وزارتخانه و مجلس برقرار است.ما به غیر از جلسات مستمر و منظم با نمایندگان،حضور مدیران و مسئولان وزارتخانه و سازمانهای تابعه را به صورت مرتب در کمیسیونها و فراکسیونها داریم.
وی افزود:هم افزایی حداکثری و افزایش تعاملات با مجلس نیز همیشه مورد تاکید رئیس جمهور بوده است.
قره سید رومیانی عنوان کرد: هرچه هم افزایی و هماهنگی بین دولت و مجلس افزایش پیدا کند،کاستیها مشخص می شود و این خلا ها را با همکاری یکدیگر می توانیم پر کنیم.نمایندگان ارتباط ملموس و نزدیکی با حوزه انتخابیه دارند و کاملا با مسائل حوزه خود آشنا هستند و قطعا هماهنگی و نشستهای مشترک می تواند به حل دقیق و سریع مشکلات کمک کند./فارس
به گزارش سلام نو، محمد شریعتمداری در نشست شورای معاونین امور مجلس وزارتخانهها و دستگاه های اجرایی گفت: پارلمان مظهر دموکراسی در کشور است و پایه های آن در انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری بوده و بسیار ارزشمند است. داشتن یک پارلمان برخاسته از آرای ملت یک شکوه و عظمت وصف ناشدنی است. در زمان طاغوت صندوق رای بی معنا بود و نمایندگان از پیش تعیین شده بودند. اساس نظام ما بر انتخاب مردم از بین افراد با گرایشهای مختلف با آزادی کامل برای حضور در مجلس است این موهبت بزرگ الهی است که باید قدر آن را دانست و شکر آن را بجا آورد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود : مجلس خانه ملت است و اگر در گزینش ها مراعات نماییم و نتیجه آن، حتما عصاره فضایل ملت خواهد بود و انتخاب اصلح از بین افراد مورد نظر ملت محقق خواهد شد و مجلس با شکوه تر و قدرتمندتر می شود و هر چقدر گزینش ها را محدود کنیم، حتما تاثیر منفی می گذارد و باید شرایطی مهیا کنیم که همه سلایق و اندیشه ها امکان انتخاب بوسیله مردم را داشته باشند و زیبایی حکومت مردمسالاری دینی به همین است.
وی افزود: داشتن یک پارلمان برخاسته از آرای ملت یک شکوه و عظمت وصف ناشدنی است. اساس نظام ما بر انتخاب مردم از بین افراد با گرایشهای مختلف با آزادی کامل برای حضور در مجلس است این موهبت بزرگ الهی است که باید قدر آن را دانست و شکر آن را بجا آورد. باید شرایطی مهیا کنیم که همه سلایق و اندیشه ها امکان انتخاب بوسیله مردم را داشته باشند و زیبایی حکومت مردمسالاری دینی به همین است.
شریعتمداری افزود: با این اوصاف، وظیفه معاونین پارلمانی در وزارتخانه ها بسیار مهم است. معاونین امور مجلس، کار بسیار دشواری بر عهده دارند و کار کردن با نمایندگان مجلس با سلایق، تخصص ها، حساسیت ها و اهداف ملی و منطقه ای گوناگون بسیار دشوار است.
امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری نیز در این جلسه گفت : جلسه شورای معاونین وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی وابسته به ریاست جمهوری در مناسبت های مختلف تشکیل می شود و این جلسات گاهی به صورت معمول و گاهی به صورت فوق العاده برگزار می شوند.
وی افزود : جلسات پایان سال به عنوان ارزیابی دستگاه های اجرایی برگزار می شود. در پیوست حکمی که رییس جمهوری در ۲۲ آبان ماه امسال به من دادند، یکی از مطالبات ایشان، ارزیابی عملکرد میز دولت است که قرار شد با همکاری دوستان به بحث بگذاریم و نتیجه را به رئیس جمهور تقدیم کنیم.