بروز بیماری های کبدی
بررسی روش های روشن کردن لب
پرواضح است که برای روشن کردن لب باید یک سری اقدامات لازم را انجام داد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.
ترک سیگار
به طور حتم یکی از ابتدایی ترین روش های روشن کردن لب ترک سیگار می باشد، چرا که با این کار می توان با مرور زمان شاهد روشن شدن رنگ لب نیز بود.
مالیدن عسل بر روی لب
یکی دیگر از روش های مناسب برای روشن کردن لب استفاده از عسل می باشد، چرا که با استفاده از عسل می توان به راحتی شاهد روشن شدن لب شد.
ماساژ دادن لب
برای داشتن لب های روشن کافی است با استفاده از یک پارچه لب را ماساژ داد تا از این طریق سلول های مرده لب از بین برود و لب شفاف تر شود برای دستیابی به نتیجه مطلوب باید روزانه این کار را انجام داد.
استفاده از مخلوط ماست و لیمو
یکی دیگر از روش های روشن کردن لب استفاده از ترکیب ماست و لیمو می باشد برای این کار کافی است تنها چند قطره لیموی تازه را به ماست اضافه کنید و سپس این مخلوط را بر روی لب بزنید تا پس از چند روز شاهد روشن شدن لب باشید.
استفاده از ژل آلوئه ورا
بدیهی است یکی دیگر از روش های روشن کردن لب استفاده از ژل آلوئه ورا می باشد برای این کار می توان از برگ های تازه آلوئه ورا استفاده کرد به گونه ای که قسمتی از این برگ را برش داده و ژل آن را بر روی لب بمالید تا به مرور زمان شاهد روشن شدن لب های خود باشید.
استفاده از مسواک
پرواضح است که استفاده از مسواک برای تمیز کردن لب می تواند باعث روشن شدن لب شود چرا که با این کار می توان هم گرد و غبار موجود بر روی لب را از بین برد و هم اینکه باعث افزایش جریان خون در لب شد.
استفاده از یخ
باید در نظر داشت که می توان با استفاده از یخ و ماساژ دادن آن بر روی لب شاهد روشن شدن رنگ لب بود، چرا که با این کار می توان جریان خون را در لب افزایش داد.
استفاده از اسکراب عسل و شکر
یکی دیگر از روش های روشن کردن استفاده از اسکراب عسل و شکر می باشد چرا که با استفاده از این روش می توان شاهد از بین رفتن پوست های اضافی لب بود و در نهایت جریان خون در لب نیز افزایش می یابد.
در خاتمه باید متذکر شد که استفاده از روش های گیاهی برای روشن کردن لب بسیار موثر و قابل اعتماد تر از دیگر روش ها می باشد.
بررسی دلایل تیرگی لب
بدیهی است دلایل متعددی می تواند زمینه ساز ایجاد لب های تیره در فرد شود که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.
در معرض نور قرار گرفتن
استعمال دخانیات
استفاده از لوازم آرایشی بی کیفیت
مصرف بیش از اندازه کافئین
برهم خوردن تعادل هورمون های بدن