با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج)، ۶ نفر از افراد وابسته به سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در نوار مرزی قصرشیرین شناسایی و دستگیر شدند

دستگیری ۶ دختر جاسوس اسرائیل حین فرار از مرز

به گزارش سلام نو به نقل از تابناک، سرهنگ جبار کاکایی گفت: دستگیر شدگان که همگی خانم‌ هستند در رصد چتر اطلاعاتی سربازان گمنام قرار داشته و با یک دستگاه خودرو شاسی بلند قصد خروج از مرز و فرار به کشور همسایه را داشتند که دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: افراد دستگیر شده با هماهنگی سربازان گمنام امام زمان در اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه قصرشیرین در مبادی خروجی مرزی (قصرشیرین) دستگیر شدند که متعاقبا اطلاعات تکمیلی در رابطه با جزئیات دستگیری این افراد منعکس و به اطلاع عموم‌ مردم خواهد رسید.

فرمانده سپاه سرپل ذهاب با بیان اینکه امنیت خط قرمز ما است از همه مردم می خواهیم که ضمن همکاری با عوامل اطلاعاتی و امنیتی و پلیس موارد مشکوک را با شماره های ۱۱۴ و ۱۱۳ و ۱۱۰ اطلاع دهند که در کوتاهترین زمان ممکن موارد رصد و پیگیری می شود.

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید